• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esofman 😃dertmı bilemedim

😂😂😂😂
Aklıma 160 boyuyla uzunum diyen arkadaşım geldi. Aramızda 3 cm var kızla, kısa değilim yaaa diyodu. Ben kısaysam sende kısasın diyorum çıldırıyor 😂
Bak ben 1.70'im,omuzlarım falan da geniş çünkü eskiden sporla baya uğraştım o zamanlar çok iyi duruyordu cidden,böyle müthiş bir özgüven falan,ama kilo almaya bir başladım.Şu anda dev anası gibi gözüküyorum.40 numara ayaklarıma zor ayakkabı buluyorum.Minyon tip her zaman daha avantajlı bu yüzden😃.

Bak ben 1.70'im,omuzlarım falan da geniş çünkü eskiden sporla baya uğraştım o zamanlar çok iyi duruyordu cidden,böyle müthiş bir özgüven falan,ama kilo almaya bir başladım.Şu anda dev anası gibi gözüküyorum.40 numara ayaklarıma zor ayakkabı buluyorum.Minyon tip her zaman daha avantajlı bu yüzden😃.
ayaklar 40 mi?benim 35.5 dan 36 da :KK53:

Ahahahha ayaklarım 36, bazen 37 😂😂😂
12 yaşındaki kuzenim bot almıs geçen, giydim cuk diye oturdu 😂😂

Back