- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
bak işte bir çekemeyen üye daha geldi.konu sahibi bunu da kaale alma.sen hem ince hem de uzunsunnÜzgünüm ama boy - kilo orantısına bakıldığında pek ince de sayılmıyor
vaşşş neyse ben kilo aldım da o montlar olmuyor artıkım bana.ama ayaktan seni geçtim.
Tesettürlüyüm. Eğer tesettürlü olmasaydım çocuk reyonundan giyinirdim ceycey
12 13 yaş montu üzerime tam oluyor
Tesettürlülere göre bulamıyorum çocuk reyonundan
Zihnimde bedeninden çok konuşma stilin ve şiven belirdiMerhabalar fızığim 163 56 kılo bacaklarım ince basen yok ust tarafım hafif buyuk bir fızığım var ince uzun bırseyımtayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızığım gıbi esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı çıkarken esofman giyinmek istiyorum sımdı uzerımde esofman var cıkartıp atasım geldi
KONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDENdüzenlendi
Benim kızım 11 yaşında,38 numara giyiyor şu anda
Tesettürlüyüm. Eğer tesettürlü olmasaydım çocuk reyonundan giyinirdim ceycey
12 13 yaş montu üzerime tam oluyor
Tesettürlülere göre bulamıyorum çocuk reyonundan
Şu tarzı istiyorsun dimi sen?B daha kalıtelı bir esofman deneyeyım belkide bu yuzden olmuyor olabılır
AA hemen Zayıflamam gerekırbak işte bir çekemeyen üye daha geldi.konu sahibi bunu da kaale alma.sen hem ince hem de uzunsunn
EvetttŞu tarzı istiyorsun dimi sen?
haşortman benim milli giysim yakışmazsa yakışmasın giyerim.sabahın köründe okula gidip dönerken deri pantolon mu giyecektim leoparlı?Şaka bi yana yakışmıyosa giyme, hem kısalara yakışmaz bence de tayt daha güzel
Ben kendime çok yakıştırıyorum
vaşşş neyse ben kilo aldım da o montlar olmuyor artıkım bana.ama ayaktan seni geçtim.
beni yakın arkadaş edin.her yerde daima uzun olursun fena mı?İnce uzun mu163 mü uzun ben 160 olarak kısa kategorisindeyim sanıyordum 3 cm uzun gösteriyorsa ben tamamım
ayy resmen bunu beğendimŞu tarzı istiyorsun dimi sen?
İyi bir kalça antrenmanı ve bol proteinAy cok komıkesofman pardon hasufmanıma cözüm bulalım
Aafagahah güldürme yawww
Şimdiki gençler acayip yaBenim kızım 11 yaşında,38 numara giyiyor şu anda.
Ben de beğeniyorum anladim direkt istediği tarzi çok cool duruyor bence hem de rahat.ayy resmen bunu beğendim
konu sahibi anlatınca aklımda bambaşka belirmişti
halı saha maçına gider gibi
Benim de ahahhahahahahahahayy resmen bunu beğendim
konu sahibi anlatınca aklımda bambaşka belirmişti
halı saha maçına gider gibi
Ay bu ne? Babamın ceketini giymiş gibiŞu tarzı istiyorsun dimi sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?