- Konu Sahibi Dilberimmm
aramızda 2 cm in lafı olmaz güzelliğin yeter bibimYok ben senden kısayım bende sülalenin kısasıyım anam bile benden uzun 175 hey maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramızda 2 cm in lafı olmaz güzelliğin yeter bibimYok ben senden kısayım bende sülalenin kısasıyım anam bile benden uzun 175 hey maşallah
İşte boyunu sem tahmin et Türkiye ortalamasını yükseltiyor namıssızYer mi elması
Kuzenim 175, bir gün kendine selvi demedi ahajsjsHahahaha bu nasıl bi bakış açısı ya
ben sınıf temsilcisiyim kızın sınıfındaki 10 11 yaşındaki çocuklar benle aynı boyda hatta bazıları daha uzun.düşün halimii.ama eskiden öğretmendim diye saydırıyorum kendimi napıyımmmKız kardeşim 163 uzun diye geçiniyor mesela daha bugün 15 yaşındaki erkek kardeşim boyumla boyunu ölçüyor gülüyor
24 yaşıma girecem kimse inanmıyor
Kursa gidiyorum parmağımda yüzük gören kızlar oha evli misin demişti, evet diyince ay çok küçüksün evet ya 23 yaşındayım demiştim. 17 sanmıştık dediler ahdkdşşdmfc
yaaa koptumyalnız hepsi de kaliteli olacak.yoksa temizliğe gidecek yardımcı abla gibi durursun dışarda söylemedi deme.
157, 50 kg noluyor acaba163 e 56 kg uzun ince bir selvi boy mu oluyormuş? Neyse yaklaşmama az kalmış demek ki
az kaldı konuya voleybolcu Ebrar gelecek diye korkuyorummKuzenim 175, bir gün kendine selvi demedi ahajsjs
Şaka tabii kigerçekten mi ya şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz :)
Biz 1.65 likler konudan ayrıldıkİşte boyunu sem tahmin et Türkiye ortalamasını yükseltiyor namıssız
11 12 yaşlarındaki kuzenlerim benden uzun afffama avantajı çok küçük duruyorum 15 desem inanırlarben sınıf temsilcisiyim kızın sınıfındaki 10 11 yaşındaki çocuklar benle aynı boyda hatta bazıları daha uzun.düşün halimii.ama eskiden öğretmendim diye saydırıyorum kendimi napıyımmm
Çalışkan ikilere geçememişsin daha, bitirim grubundasın157, 50 kg noluyor acaba
Mini mini birler
Yazar burada ne anlatmak istemiş?Merhabalar fızığim 163 56 kılo bacaklarım ince basen yok ust tarafım hafif buyuk bir fızığım var ince uzun bırseyım tayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızığım gıbi esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı çıkarken esofman giyinmek istiyorum sımdı uzerımde esofman var cıkartıp atasım geldi
KONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDENdüzenlendi
B daha kalıtelı bir esofman deneyeyım belkide bu yuzden olmuyor olabılırHer eşofman güzel durmuyor biraz deneme yanılma yoluyla bulman lazım. Ama popo da lazım biraz. Disarda giymek için uyduruk olanlardan degil kaliteli olanlardan al. Vücut tipine uyanı bulamamışsın bence.
Ceycey en kısa teyzem 165, amcamlar zaten uzun.az kaldı konuya voleybolcu Ebrar gelecek diye korkuyorumm
İnce olabilirsin ama maalesef uzun olmuyorsun cici kızUzun ince selvı değil
Maskeyle beni de küçük sanıyorlar ama maske çıkınca bildiğin teyzeyim ayoll11 12 yaşlarındaki kuzenlerim benden uzun afffama avantajı çok küçük duruyorum 15 desem inanırlar