- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
Bacanağıma haşofman yakısmıyorYazar burada ne anlatmak istemiş?
Bak ben 1.70'im,omuzlarım falan da geniş çünkü eskiden sporla baya uğraştım o zamanlar çok iyi duruyordu cidden,böyle müthiş bir özgüven falan,ama kilo almaya bir başladım.Şu anda dev anası gibi gözüküyorum.40 numara ayaklarıma zor ayakkabı buluyorum.Minyon tip her zaman daha avantajlı bu yüzden
Aklıma 160 boyuyla uzunum diyen arkadaşım geldi. Aramızda 3 cm var kızla, kısa değilim yaaa diyodu. Ben kısaysam sende kısasın diyorum çıldırıyor
uzun işte kıskanmayınn.konu sahibi uzunsun sen bakma bunlaraaaİnce olabilirsin ama maalesef uzun olmuyorsun cici kız
Bu yaştan sonra geçeceğimi sanmıyorumÇalışkan ikilere geçememişsin daha, bitirim grubundasın
Çünkü bacakları kısa biri bunu ona açıklasın lutfenBacanağıma haşofman yakısmıyor
Kaynında denese belki ona yakışırBacanağıma haşofman yakısmıyor
ayaklar 40 mi?benim 35.5 dan 36 daBak ben 1.70'im,omuzlarım falan da geniş çünkü eskiden sporla baya uğraştım o zamanlar çok iyi duruyordu cidden,böyle müthiş bir özgüven falan,ama kilo almaya bir başladım.Şu anda dev anası gibi gözüküyorum.40 numara ayaklarıma zor ayakkabı buluyorum.Minyon tip her zaman daha avantajlı bu yüzden.
Benimde 40 şimanken spor 40.5 aliyordumayaklar 40 mi?benim 35.5 dan 36 da
Ahahahha ayaklarım 36, bazen 37Bak ben 1.70'im,omuzlarım falan da geniş çünkü eskiden sporla baya uğraştım o zamanlar çok iyi duruyordu cidden,böyle müthiş bir özgüven falan,ama kilo almaya bir başladım.Şu anda dev anası gibi gözüküyorum.40 numara ayaklarıma zor ayakkabı buluyorum.Minyon tip her zaman daha avantajlı bu yüzden.
ay kıyamamayaklar 40 mi?benim 35.5 dan 36 da
aman ne yapıyımm ben de kocayı iri yarı alıverdim oldu bittiBenimde 40 şimanken spor 40.5 aliyordum
Güzel veya çirkin farketmez giy gitsin yaAy cok komıkesofman pardon hasufmanıma cözüm bulalım
40 valla,bir de taraklı.Topuklu giydiğim zaman kütük gibi oluyor bileklerim falan,acayip şişiyor.ayaklar 40 mi?benim 35.5 dan 36 da
Üzgünüm ama boy - kilo orantısına bakıldığında pek ince de sayılmıyorİnce olabilirsin ama maalesef uzun olmuyorsun cici kız
Yakışmadığı gerçeğini kabullenip yoluna taytla devam edebilirsin meselaAy cok komıkesofman pardon hasufmanıma cözüm bulalım
Sus kız bunuda kaldıramaz artıkÜzgünüm ama boy - kilo orantısına bakıldığında pek ince de sayılmıyor
ayaklar 40 mi?benim 35.5 dan 36 da
En iyisi aşortmanını giy, fotoğrafını at yorum yapalımAy cok komıkesofman pardon hasufmanıma cözüm bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?