- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Dilberimmm
Hayır ya aşortman olacak doğrusuKız dalga geçiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ya aşortman olacak doğrusuKız dalga geçiyorlar
anaaa ben de aynı boydayım.1.63 olsam manken sanırdım kendimiBenim boyum 157, bana göre uzun
Ay nen ya istedığim buher eşofman öyle değil.onu bir kombinleyenler var ben hayran kalıyorum görünce.kız güzel gri eşofmanın dışına çorabını çekiyor altına çok tarz bir sneaker üstüne ince sweat üstüne deri ceket efsane duruyor.saçlar da dağınık topuz olacakk.
nesi var bana göre selvi boylu bir kız
Maalesef standartlara göre uzun falan değil bende de kısaBenim boyum 157, bana göre uzun
Az önce 1.65 lik bir selvi oldugumu öğrendimTürk kadınını düşününce gerçektenn selvı boylu uzun ince ıste
Hahahaha bu nasıl bi bakış açısı yaTürk kadınını düşününce gerçektenn selvı boylu uzun ince ıste
O zaman 170 ne oluyor? Öhöm öhömmmAz önce 1.65 lik bir selvi oldugumu öğrendim
1.70 le buralarin tozunu attırayım dedim ama nemesis bana yer elması diyorAz önce 1.65 lik bir selvi oldugumu öğrendim
aynımıydık kuzum seninleMaalesef standartlara göre uzun falan değil bende de kısa
Kız kardeşim 163 uzun diye geçiniyor mesela daha bugün 15 yaşındaki erkek kardeşim boyumla boyunu ölçüyor gülüyoranaaa ben de aynı boydayım.1.63 olsam manken sanırdım kendimi
KavakO zaman 170 ne oluyor? Öhöm öhömmm
Yok ben senden kısayım bende sülalenin kısasıyım anam bile benden uzun 175 hey maşallahaynımıydık kuzum seninle
sülalenin en kısası benim 172 boyum
O zaman 170 ne oluyor? Öhöm öhömmmsurda toplasak 170
Surda su konuda bile 170 kaç tane kız vardırO zaman 170 ne oluyor? Öhöm öhömmm
yalnız hepsi de kaliteli olacak.yoksa temizliğe gidecek yardımcı abla gibi durursun dışarda söylemedi deme.Ay nen ya istedığim bu
Yer mi elması1.70 le buralarin tozunu attırayım dedim ama nemesis bana yer elması diyor
Ahh sonunda fikir veren bir yorumAşofmanını mom Jean tarzı böyle bol paçası lastikli alırsan guzel duruyo tecrübeye sabit djxndnd
Türk kadınını düşününce gerçektenn selvı boylu uzun ince ıste
163 e 56 kg uzun ince bir selvi boy mu oluyormuş? Neyse yaklaşmama az kalmış demek kiMerhabalar fızığim 163 56 kılo bacaklarım ince basen yok ust tarafım hafif buyuk bir fızığım var ince uzun bırseyım tayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızığım gıbi esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı çıkarken esofman giyinmek istiyorum sımdı uzerımde esofman var cıkartıp atasım geldi
KONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDENdüzenlendi