Süzme peynir marketten mi aldın dostumEleştiri de olur sorun değil. Yarım kalıp süzme peynir. Zeytin de 10 kadar.
Doğal peynir alma imkanım yok maalesef. Peynir mayasi da var bende ama yapamadım bi türlü:) seninki el yapımı galiba şanslısın. Evet Sütaş.Süzme peynir marketten mi aldın dostum
Doğal süzme peynir duymadım da
Sütaşın falan oluyo
Ben köy peynirine yakın veya köy peyniri yiyorum
Mesela ...
İlla sağlıktanda diil doyurucu
Bu arada sayıyo musun kalori ?
Bende anlamam yapmaktan ama doğal alma imkanım var buradaDoğal peynir alma imkanım yok maalesef. Peynir mayasi da var bende ama yapamadım bi türlü:) seninki el yapımı galiba şanslısın. Evet Sütaş.
Kalori sayıyorum ama batırıyorum bazen. Bı akşam 200 Gr cekirdek yedim mesela. Dün de 600 Gr yaş pasta :/ bugün dengelemem lazım ama yine çekirdek yiyesim var akşama.
Afiyet olsunBen kayınvalideye davet edildim bugün.
Yarım simit,
iki adet üçgen peynir,
yarım domates.:)
Ne güzel Annenin gelmesiBen türk kahvesi içtim. 1 elma.
Annem geliyor bana, kısır yapacaz
Afiyet olsınsabah ac karnina limonlu sicak su ictim sonra 1 salatalık yedim kendime kaşarlı gözleme yaptim 1 tane yedimyaninda salatalık bukdar benimki
bilmiyorum ki ama atistiririm azcik birseyler maksat metebolizmam calissin diye meyve falan yerim acikirsam aksamda azcik yemek yerim kendimi ac birakinca birsey gitmiyo az az birseyler atip duriyim agzimaAfiyet olsın
Senin menünde güzel
Öğlen yicen mi
Yoksa akşamamı
Ay bayılırım kısıra afiyet olsunBen türk kahvesi içtim. 1 elma.
Annem geliyor bana, kısır yapacaz
afiyet olsunKızlar ben yaprak sarması yedim 10 adet kayınvalidemde başka bir şey yoktu
Ara öğün gibi yedin sanırımceviz yedim simdide 3 buyuk bardakta su ictim daha ne yesem diye düşünüyorum
öglen birsey yemedim ufak ufak agzima birseyler atiyorum simdide armut yiyorum 5 ten sonra birsey yemegi dusunmuyorum 5 te yicem birdaha yemicem umarim dayanirimAra öğün gibi yedin sanırım
Öğle yemeği olarak ne yediniz benim en sevmediğim gün pazar.
Ya dışarıda oluyoruz ya kayınvalidemde hep pazarlardan korkuyorum bu yüzden yemek konusunda
5 e az kaldı dayanırsın:)öglen birsey yemedim ufak ufak agzima birseyler atiyorum simdide armut yiyorum 5 ten sonra birsey yemegi dusunmuyorum 5 te yicem birdaha yemicem umarim dayanirim