Bak bu iyiyimişaaaa beni kk de tanıyanlar bilir çivili sopa fantazim var(manyakımmm ben dee kendimi seviyorum bee))ileride üretime geçip ihtiyacı olanlara vericem kv sini kocasını eltisini gıcık komşunu kimi istiyorlarsa sopalayacak hatunlar:)
inşallah bir haftada alışmış olur ilk birkaç gün zorlasa da dayanmaya çalış gülüm yediklerini çok karışıştırma salçalı yemekle yoğurtlu yeme , ara öğün yapıyorsan sarı leblebi tercih et azıcık hafifletsin midenihap yanimda degil evde kaldi.. kaç mg bilmiyorum.
yarim içiyorum dokunuyor bana..
3 ay içicem hapı
aman deli olsak ne olur mutlu olalım yeter herkes de az çatlaklık az delilik vardır olmasa zaten yaşanmaz ki bence :))Bak bu iyiyimiş
Bende severim manyak olmayı
Deli diiliz şükür
:) orası öyleaman deli olsak ne olur mutlu olalım yeter herkes de az çatlaklık az delilik vardır olmasa zaten yaşanmaz ki bence :))
vayy sen eskişehir li misin?? hemşerimm:)eskişehir bir güzel soğudu gece 3 gibi uyuyup 7 de kalkıp soğukta gidip gelince de iyice uyku bastı beni haşlanmış yumurta var o bana bakıyor ben ona ama yiyesim gelmiyor rezene çayı yaptım içiyorum eşim öğleye gelmiycek olsa vallaha yatıp uyurdum horul horul
Olmaz böyleşişkoyum.
eskişehir de yaşıyorum vee seviyoruummvayy sen eskişehir li misin?? hemşerimm:)
sabah kahvalitya kalkamadim..Kahvaltılar yapıldı mı Kızlar
inşallah yaOlmaz böyle
Üstüme bi enerji geldi
Ve haftaya 87 küsür olacaksın
His geldi içime
2-3 haftaya sen değil ben olucam gülüm benim troid bezi olmayınca metobolizma minnak minnak çalışıyor ben tın tın zayıflarken sen beni sollayıp tozunu yutturursun ben de arkandan bakarım geliyorum gariii derim :)topikte en kilolu benim galiba
ben eskişehirliyim eskişehirden bi saat uzaklıktabir küçük şehirde yaşiyorum. :)eskişehir de yaşıyorum vee seviyoruumm
malatyalıyım gülüm son 6 senedir burada yaşıyorum