Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kafayi yedim zatenAçıkçası benim de var bu problem
Zaten halimden bellidir
Yıllardır var desem abartmam
Ama ilk kez bu yıl alışıyorum sanırım
Allah şifa versin
Sus
Bunları düşünmemek lazım
Yoksa kafayı yeriz
Allah korusun
Ben desteklemiyorum gerek yok zaten çocuk akıllı oluyorlar bir de onları mı büyüteceğiz :)))Aralarında ne kadar yaş farkı varmış vay be
Helal olsun
Ben çok destekliyorum kadının erkekten büyük olmasını
Bu kadar asla diil de 3-5 yaşa kadar ideal
6-7 taş Çatlasa
Çünkü kadınların geneli aşk arıyo valla
Kadınlar yıpranıyor tamam ama geçicen o işleri
Herşey dışgörünüş diil
:) göreceli bişeyBen desteklemiyorum gerek yok zaten çocuk akıllı oluyorlar bir de onları mı büyüteceğiz :)))
Ayy yandın sen :))Perş-cuma-cts ve pazar 4 gün boyunca yedim dün dikkat ettim bugün de edeceģim insallah bakalım yarına neler olacak çok artı çıkmasa bari kesin çıkacak da
Erkek büyük olunca da aşk yaşanabiliyor :)) Sen büyük müsün yoksa eşinden?:) göreceli bişey
Aşkı çok seviyorum ben :) hiç bıkmam
Yaşanıyor tabi büyük olunca da ama ortalamaya baktığın zaman, yaşı küçük erkeklerin yaşama Sevinci, aşk, Tutku daha yüksekErkek büyük olunca da aşk yaşanabiliyor :)) Sen büyük müsün yoksa eşinden?
Güzelllkahvaltim bol peynirli domatesli ve zeytinli oldu 1 bardak cay biraz ekmek azoncede 1 tatli kasigi pilav birazda tavuk yedim dahada birsey yemem
:))) Anlıyorum canım ne kastettiğini ama genç erkeklerdeki fazla tutku ve sevinç aile kurumunun dışına sıçrayabilir. Bugün diyet iyi gidiyor bu arada.Yaşanıyor tabi büyük olunca da ama ortalamaya baktığın zaman, yaşı küçük erkeklerin yaşama Sevinci, aşk, Tutku daha yüksek
Bakarsın 60 yaşındaki erkek de çok aşıktır ama dediğim gibi ortalamaya vurduğun zaman kaçınılmaz son!
Yok eşim büyük benden baya
Sorun yok şükür aşk meşk işleriyle ilgili
Yemek yeseydin keşke :))Ben bi sürü tatlı yedim
Regl çünkü
Kek
Pasta
Tiramisu..
Ama akşam yemeği yemedim
Bu şekilde telafi edebilirim
Ben de anlıyorum :) aldatma vb:))) Anlıyorum canım ne kastettiğini ama genç erkeklerdeki fazla tutku ve sevinç aile kurumunun dışına sıçrayabilir. Bugün diyet iyi gidiyor bu arada.
Canım istemedi yani çok da zorlanmıyorumYemek yeseydin keşke :))