Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyiiigunaydinlar aldim sandim ama vermisim 58.850 ciktim gecen hafta 59.600 düm
Ben de iyi şükürİyilik sağlık senden naber
:))))
:))Gunaydin kizlar. Kilom 64.5.
1.2 artidayim
aynı ben çok fena tatlı isteği var.
akşam yemedim ama şişkinlik çok fena
Evet72,1 regl de var haftasonu yemelerinin şişkinliği de
Güzel bencegunaydinlar aldim sandim ama vermisim 58.850 ciktim gecen hafta 59.600 düm
İyi almışsın :))geçen hafta: 89,8
bu hafta: 91,6
fark: 1,8
Ayyy yine deli sorularşu 3 tane kim çikti
Nereye gidiyolar striptiz club falan mi yoksa :))Aksama misafirim var 2 cocuk 2 de bende 4. Ne yapacağım ben bunlarla aksamdan da once gelecekler. Kızıyorum kendime fazla samimiyetim de yok. Lafını etti yanımda bulamadım kimseyi falan diye kimseyi bulamazsan bırakabilirsin dedim ama dil ucu bir teklifti onu bekliyormuş ayy bırakırım o zaman bulamazsam dedi birakmaz sanıyordum aradı ( çok da yaramaz ve huysuzlar hicbir şey yemiyorlar eşim de iyi oldu sana sanane diyor ben ağzımı açtım mi hiç diyor offfff yani önemli bir isleri de yok nereye gideceklerini söylesem şok olursunuz
:))))) yok canım maça gidiyorlar bildiğin futbol maçı ve kadının zerre ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Kız yoksa utanıp öyle mi dediler bu gece de cadılar bayramı galiba millet apuk supuk kostümlerle geziyor :))Nereye gidiyolar striptiz club falan mi yoksa :))
karnabahar mükemmel ya sindirime de çok iyi geliyor 3 beyaz ekmek bozmuş sedece :))Iyi aksamlar kizlar. Sabah 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 pastirma, krem peynir, kahve. Aksam 5 gibi karnabahar yemegi ve 3 dilim beyaz ekmek. Karnabahari salcali yaptim, oyle daha cok seviyorum. Filtre kahve ve yarim paket bitter cikolata.
çok iyiii
Çiğ kajuyu ben de severimDışarıdaydık acıktım pasta börek yerine kaju aldım yedik ufaklikla sade yani tuzsuz bakayım bi dedim kalorisine aynen şöyle yazmışlar kaloriyi yuvarlak icine alıp "don't be greedy" aç gözlü olmayın :)))) epey de kalori var ondan yani:)))
Ayyy şuan çocuklarla mı boğuşuyosun acaba ...Aksama misafirim var 2 cocuk 2 de bende 4. Ne yapacağım ben bunlarla aksamdan da once gelecekler. Kızıyorum kendime fazla samimiyetim de yok. Lafını etti yanımda bulamadım kimseyi falan diye kimseyi bulamazsan bırakabilirsin dedim ama dil ucu bir teklifti onu bekliyormuş ayy bırakırım o zaman bulamazsam dedi birakmaz sanıyordum aradı ( çok da yaramaz ve huysuzlar hicbir şey yemiyorlar eşim de iyi oldu sana sanane diyor ben ağzımı açtım mi hiç diyor offfff yani önemli bir isleri de yok nereye gideceklerini söylesem şok olursunuz
İyi benceIyi aksamlar kizlar. Sabah 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 pastirma, krem peynir, kahve. Aksam 5 gibi karnabahar yemegi ve 3 dilim beyaz ekmek. Karnabahari salcali yaptim, oyle daha cok seviyorum. Filtre kahve ve yarim paket bitter cikolata.