- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saat geriyim malüm :) kızımı okula götürdüm kahvalti yaptırdım sıra diğerine geldi dikkat ediyorum bugün inşallah. Seni heyecanlandıran neymiş bakalımThe Woman napıosun
Sevindim3 saat geriyim malüm :) kızımı okula götürdüm kahvalti yaptırdım sıra diğerine geldi dikkat ediyorum bugün inşallah. Seni heyecanlandıran neymiş bakalım
çok üzüldüm (Benim bir kimyasal gebeligim olmuştu 2.kızımdan hemen önce rüyamda görmüstüm düşeceğini ertesi günü kanamam oldu ve gitti.
hatırladım. Öyle bileyler demiştinCascade_ çarşamba yumurtlamıştın ya çarşamba olacaksın adet yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsun ya
O an üzülmüştüm ama dünyada üzülecek o kadar çok şey var ki..çok üzüldüm (
Reglll oldum canın benim döllenmeyle ilgisi yok demekki benimO an üzülmüştüm ama dünyada üzülecek o kadar çok şey var ki..
Tokkenn karar vermek kolay :)Selam kizlar. Bruncha gittik, baya bi yedim. Aksamustu waffle yedim. Anneme geldim yarim saat once falan. 1 tabak risotto ve bir parca et yedim. Biraz da salata. Su andan itibaren dikkat etmeye baslicam. Carsamba gunu 2-3 kilo fazla cikinca aklim basima gelir muhtemelen :))
Hayırlısı canım. Kola içmesen iyiydi :))Reglll oldum canın benim döllenmeyle ilgisi yok demekki benim
1 gün gecikmeli geldi
AminHayırlısı canım. Kola içmesen iyiydi :))