Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle :)
29 ekimde yani yarın
Bu sefer başaralım
Grip misin ?
kaytariyorum bu hafta ben ben degilimZ Zeynepaltug beğenip kaçma
Misafirim vardı yemekli yorucu bir gündü. Sabah öglen az yedim yemeklere dikkat ettim sonra yedim de yedim çikolatalı pasta yapmıştım misafirler de çikolata getirmiş epey güzeldi çok yedim pişmanım neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm ne ler oluyor bize Cascade_ neler oluyor kakaovanilya ya Z Zeynepaltug a neler oluyorThe Woman napıosun
Misafirim vardı yemekli yorucu bir gündü. Sabah öglen az yedim yemeklere dikkat ettim sonra yedim de yedim çikolatalı pasta yapmıştım misafirler de çikolata getirmiş epey güzeldi çok yedim pişmanım neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm ne ler oluyor bize Cascade_ neler oluyor kakaovanilya ya Z Zeynepaltug a neler oluyor
:) tahmin ettim ama emin olamamıştım :))Yok grip degilim uzgun suratli emoji bakindim gozume carpan ilk o oldu :)) ben sali gunu baslicam sanirim, yarin tatil diye plan yaptim arkadaslarla
:)))) bu hafta kimse diyet yapmıyo galibakaytariyorum bu hafta ben ben degilim
Ay yaaaMisafirim vardı yemekli yorucu bir gündü. Sabah öglen az yedim yemeklere dikkat ettim sonra yedim de yedim çikolatalı pasta yapmıştım misafirler de çikolata getirmiş epey güzeldi çok yedim pişmanım neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm ne ler oluyor bize Cascade_ neler oluyor kakaovanilya ya Z Zeynepaltug a neler oluyor
@simla0 bak
Ah ya sağlık olsun ve afiyet olsunİcinden farklı farklı çikolata çıktı ne yapayım o nasıl bu nasıl şu nasıl derken
Kızlar 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Şükürartik kendimdeyim duzelttm kendimi yaşasın kilo vermek umarim almamisimdir carsamba gunu gorucem artik verdim mi vermedim mi diye
yaşasin cumhuriyet ve kilo verimiŞükür
Ses geldi :))))
Çarşambayı düşünme
Yarından itibaren başlıyoruz