Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetHaklısın canım testleri öğrendin artık devam edersin. Saçımı kestirdim kısacık
Tatlılar acıktırıyor :)Sabah yumurta yedim haşlama akşam et sote patetes püresi öğlen cheesecake kandım artık:)) birtane de halley şu an acım ama
Benim eşim öyle demez de neyseben canım sıkkın deyince eşim hadi sen biraz alışveriş yap da gel der :)) çok iyi bir terapi
Şal fular için mi yoksa başörtüsü mü?Daha iyi giyinicem şıkır şıkır
Yüzde yüz İpek şal da aldım
Memnun kalırsam bundan sora hep İpek alıcam
Tartılma bence de 1-2 kilo rahat artı çıkarsın biraz sindir en azından :))) Ben de saldım bu hafta kesin artıIyi aksamlar kizlar. Evime dondum sonunda. Korkudan tartilmadim. Bir keresinde 3 gunde 3 kilo arti cikmistim, potansiyelim yuksek yani o yuzden carsambaya kadar tartilmayi dusunmuyorum :))
Giymene bak benim de alacağım birkaç şey var baktım bugün ama bulamadımDaha iyi giyinicem şıkır şıkır
Yüzde yüz İpek şal da aldım
Memnun kalırsam bundan sora hep İpek alıcam
Uzundu epey kısa kestirdim kışın cok zor oluyor sinüzit var bir tel ıslak kalsa anında başım ağrıyor burnum tıkanıyor yakıştı ama eşim sinir etti arkası düz olmuşmuş bombeli degilmiş sonra bir de siyaha boyadım :)) açık kumralım normalde epey degıstim yani. Tuğba Büyüküstünün saçını gösterdim kuaföre Iranlıymış o da boyuna türk dizilerinden bahsetti Meryem diye bir dizi varmış anlatıp durdu işin kötüsü ben hiç izlemem Bilmiyorum demeyi öğrenmiş bir de en az 50 yaşında Kıvanç Kıvanç diyor :))))Evet
Aaa ben de yakın zamanda kısa kestirmiştim
Gerçi tesettürlüyüm ama hep belime kadar kullanırım
Hatta kalçama
Ama sabahları yıkanmak mahfetti beni
Kestirdim
Senin nasıl oldu peki
Çok uzun muydu eski halin?
BaşörtüsüŞal fular için mi yoksa başörtüsü mü?
Allahım ya kuaföre bak :))Uzundu epey kısa kestirdim kışın cok zor oluyor sinüzit var bir tel ıslak kalsa anında başım ağrıyor burnum tıkanıyor yakıştı ama eşim sinir etti arkası düz olmuşmuş bombeli degilmiş sonra bir de siyaha boyadım :)) açık kumralım normalde epey degıstim yani. Tuğba Büyüküstünün saçını gösterdim kuaföre Iranlıymış o da boyuna türk dizilerinden bahsetti Meryem diye bir dizi varmış anlatıp durdu işin kötüsü ben hiç izlemem Bilmiyorum demeyi öğrenmiş bir de en az 50 yaşında Kıvanç Kıvanç diyor :))))
SağolGiymene bak benim de alacağım birkaç şey var baktım bugün ama bulamadım
Sen evine döndün ama biz hâlâ diyete dönemedikIyi aksamlar kizlar. Evime dondum sonunda. Korkudan tartilmadim. Bir keresinde 3 gunde 3 kilo arti cikmistim, potansiyelim yuksek yani o yuzden carsambaya kadar tartilmayi dusunmuyorum :))