- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Aklıma bir fikir geldi :)) 2 hafta üst üste artı çıkana ceza verelim Cascade_ 1 hafta hiç msj yazmasın. 3 hafta artı çıkanı da gruptan çıkar :))) çarş. günü de tartı fotoğraflarımızla bildirim yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma bir fikir geldi :)) 2 hafta üst üste artı çıkana ceza verelim Cascade_ 1 hafta hiç msj yazmasın. 3 hafta artı çıkanı da gruptan çıkar :))) çarş. günü de tartı fotoğraflarımızla bildirim yapalım
3 tane çok değil mi? Öksürük nasıl olduİştahım yeni geldi bu arada 3 adet kahve içtim şimdi çorba ve yoğurt yedim iştahsızlıgımın devamını dileyerek akşam menüsü düşünüyorum
Öksürük devam hatmi çiçeği sipariş verdim eşime bilmiyorum çok mu iyice alıştım kahveye3 tane çok değil mi? Öksürük nasıl oldu
Havadan heraldeBen de hala bişey yemedim. Aç gibiyim ama canım bişey istemiyor.
Türk kahvesi mi. Çok gibi yaÖksürük devam hatmi çiçeği sipariş verdim eşime bilmiyorum çok mu iyice alıştım kahveye
ha 1 hafta tanima hakkı verdin :)Kimin gizli işi
Ona mı diyorsun, bana mı?
Arkadaş eklenmek istedi ekledim ama nadiren yazıyor dediğim gibi
Çarşamba günü bildirim yapmazsa listeden Silicem
Artı çıktığımız normal zamanlar da oluyor :))Ben artı çıkıyorum denemişim
O zaman duble artı çıkarım :))Artı çıktığımız normal zamanlar da oluyor :))
Aynen hiç iyi gelmiyorkahve de iyi gelmez ki öksürüğe ne içip duruyorsun :)) ceyef
Vaav çok iyi :)Arkadaşlar normalde tartılmam haftada bir tartılıyorum ama biraz önce tartıldım 71.3 o sondaki” 3 “sudur bence(Buda tesellim olsun )regli de sabredince gidiyor arkadaşlar tok tartıldım ve bu saatte kasım sonu 6 rakamlar görücem başka yolu yok ölüm orucundan halliceyim ona rağmen az az gidiyor
Gün icinde çok çıkıyor insan asla tartılmam ben :)) Kasım sonuna kadar rahat görürsün 6'lı rakamlar ben de 5 lerin peşindeyim :)) 59.9 da olur :))Arkadaşlar normalde tartılmam haftada bir tartılıyorum ama biraz önce tartıldım 71.3 o sondaki” 3 “sudur bence(Buda tesellim olsun )regli de sabredince gidiyor arkadaşlar tok tartıldım ve bu saatte kasım sonu 6 rakamlar görücem başka yolu yok ölüm orucundan halliceyim ona rağmen az az gidiyor
kulağa pek diyete uygun gelmiyor sanki :)))sabah: patatesli yumurta peynir zeytin domates. :)
öğlen yogurt çorbasi karışık kızartma. 2-3 kjaşık makarna iki dilim ekmek...
ara: 3 mandalin
akşam çiğköfte ayran (yiyecezzzz)
Verirsin acele etme ama hızlı verme bende 85 kilolardaydım doğumlar sonrası biran önce gitsin istiyorsun bende öğleyim ama zamanla gidecek kurtulacağız merak etmeinşallah vericem :) hareketli günüm geçsede yediklerimi bi kısıtlayabilsem ne mutlu bana..:)