Sadece bunlarsa yediklerin güzel :)))hafta sonu geldi geçti bi b.ktan anlayamadim...
cts günü evi dipköşe temizledik eşimle. o süpürdü ben sildim...
eşim dişardan tavuk dürüm söledi yemek yapmadim. yorulmuşuz çünkü... bi tane yedim işteeşim 2 tane yedim daha yiyecekti..
pazar günü de sabah kokoreç yedik.. ev yapımı kokoreç yani... eşim yapıyor onu:)
pazara gittik geldik balık yedik. salata balık çay yetti :)
bide annemler geldi.. bölece gün bitmiş oldu ertesi gün iş.. of hiç bitmesin dedim ya..
Daha çok zaman var istersen verebilirsin.bende şubata kadar 65- 70 kilo olmak istiyorum kızımın doğum gününde incecik olsam ne güzel olurdu sanki..
1 haftada 2 kg gitmesi çok iyi tebrik ederim...günaydın kızlar haftasonu izmirde ailemin yanındaydım ama diyete devam sadece 3 catal pasta yedim dayanamayarak:)
veee 1 haftada 2 kg gitmiş benden çok sevindim diyete devam:)
inşallah vericem :) hareketli günüm geçsede yediklerimi bi kısıtlayabilsem ne mutlu bana..:)Daha çok zaman var istersen verebilirsin.
Ya n harfi yle başlayan bi arkadaş geldi yaCascade_ şu dolu kim ya..
ee niye etkilemiyorsun onu böle gizli iş olmaz ki??Ya n harfi yle başlayan bi arkadaş geldi ya
Arada yazıyo
Birdahaki yazımında silicem
Geçmiş yapıp bulmam lazım
Kimin gizli işiee niye etkilemiyorsun onu böle gizli iş olmaz ki??
@orkidekaramelBeni de ekler misiniz
Boy 168 başlangıç kg 63.5 yaş 30
1. Haftaya 63.2
2. Haftaya 62.70
3. Haftaya 61.85
kız benden mi bahsediyon yoksaKimin gizli işi
Ona mı diyorsun, bana mı?
Arkadaş eklenmek istedi ekledim ama nadiren yazıyor dediğim gibi
Çarşamba günü bildirim yapmazsa listeden Silicem
Bildiğin yemişsin sen :))sabah
yoğurt chia yulaf biraz elma tarçın karışımı yedim
öğlen çorba salata nohut çok az da ekmek yedim ha turşu da
ekmek olmasa aslında iyiydi
Kendini şartlama çıkmayadabilirsin ben eksi çıktım regl haftası. Bence çok da fark etmiyor.Reglime yaklaşık 5 gün var. Çarşamba kesin artı çıkacam.
evet yaa yemişim bayaBildiğin yemişsin sen :))
Ben artı çıkıyorum denemişimKendini şartlama çıkmayadabilirsin ben eksi çıktım regl haftası. Bence çok da fark etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?