- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
Malzemeleri aldım ama yapamadım canim dün hep dışarıdaydık firsat olmadı bugün de misafirlikte mutlaka olur pasta börek diye yapmak istemedim :)) Bir de kadın bir sey yapmıyormuş haha ben de hayal kurup duruyorum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malzemeleri aldım ama yapamadım canim dün hep dışarıdaydık firsat olmadı bugün de misafirlikte mutlaka olur pasta börek diye yapmak istemedim :)) Bir de kadın bir sey yapmıyormuş haha ben de hayal kurup duruyorum :)))
AhahaMalzemeleri aldım ama yapamadım canim dün hep dışarıdaydık firsat olmadı bugün de misafirlikte mutlaka olur pasta börek diye yapmak istemedim :)) Bir de kadın bir sey yapmıyormuş haha ben de hayal kurup duruyorum :)))
Liliyaya kizmiyom kanki yaaani az kiziyom.
Sana kanki demiyo cunku
Evet kanki çok güzel bi açıklama yaptığın için
Susuyorum
Siyah turp yok evde kırmızı var öksürüğemi iyi geliyor teşekkür ediyorumceyef kara turpu oyup bal ile olan bir tarif vardı çok iyi geliyormuş
evet öksürüğe kırmızı olmaz siyah olacak, içini oyacaksın, oyduğun yere bal dökeceksin onu da bir bardağa vs. oturtacaksın 1-2 gün sonra bal delecek turpu sızmaya başlayacak bardağa sızan sudan sabah kalktığında bir kaşık içeceksin.Siyah turp yok evde kırmızı var öksürüğemi iyi geliyor teşekkür ediyorum
Evet sütte hatmi çiçeği kaynatacaksin. Hemen keserArkadaşlar bir haftadır özellikle gece öksürük ten uyuyamıyorum faranjit ve alerjik bünyem var zencefil pekmez deniyorum ama yok başka öksürüğe çare bilen varmı yani öksürüğü kesen bir tarif bir formül , bu geçiş mevsimlerini bünyem kaldırmıyor
Ooo süperSabah 2 h. yumurta, peynir domates ve zeytin.
14.00 gibi sarımsaklı yoğurtlu karnabahar.
Arada türk kahvesi.
Hala baska bişey yiyemedim.
İlerleyen saatlerde bitter çikolata ve fıstık yicem :)
Bu arada 2 saat yürüdüm.
Evet ya dünü kurtardımOoo süper
Yürüyüş de iyi olmuş
Yarın aktardan alıyım teşekkür ediyorumEvet sütte hatmi çiçeği kaynatacaksin. Hemen keser
2 saat süper mişSabah 2 h. yumurta, peynir domates ve zeytin.
14.00 gibi sarımsaklı yoğurtlu karnabahar.
Arada türk kahvesi.
Hala baska bişey yiyemedim.
İlerleyen saatlerde bitter çikolata ve fıstık yicem :)
Bu arada 2 saat yürüdüm.
Hiç yoktan iyi :)Dün 10.000 e yakın adım attım
Bugün anca 3.000 olur
Süperaksam yemegim tavuklu bezelye patates karisimli corba ve yaninda kavurdugum tavuk az kavurdum birde tursu ekmek hic yenmedi ilk defa ekmek yemedim yesemde az yiyorum artik hic yememeyi dusunuyorum kahvalti haricinde