- 13 Nisan 2012
- 651
- 957
Kilon fazla degil bence siyah ta olur başka renk te olurBantlama olayini denesem mi acaba :)) pek kilo veremezsem bol kesim mini siyah elbise alip neon bi stiletto ya da kupeyle kombin yaparim belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilon fazla degil bence siyah ta olur başka renk te olurBantlama olayini denesem mi acaba :)) pek kilo veremezsem bol kesim mini siyah elbise alip neon bi stiletto ya da kupeyle kombin yaparim belki
Aa biraz daha pahaliymis burada. Benim ofisin oralarda chanel magazasi var, gecen aylarda kuyruktan dolayi caddeden gecilmiyodu daha ucuz diye :)) ama simdi fiyatlar guncellenmis herhalde, kuyruk gormedim uzun zamandir :))Şimdi biraz elbise baktım ted baker'dan Türkiye'de aynı elbise 1448 tl, burda 159 pound.
Dengeli yemissin. Ben de cok acim ama bugun biraz fazla yedim, tartildim 800 gram fazla cikinca delirdim yemedim bi sey :))bugunki kahvaltim 2 yumurta kizarttim zeytin yedim biraz dahada 1 sey yemedim aksam 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik tavuk 1 aci biber ve 2 kasikta firinda patates biberli soganli baskada birsey yemedim acim ama dayanicam ve 1 saatlik yuruyus yapildi
bende fazla ciktim diye yemedimDengeli yemissin. Ben de cok acim ama bugun biraz fazla yedim, tartildim 800 gram fazla cikinca delirdim yemedim bi sey :))
ted baker, burberry ingiliz ya biraz daha hesaplı burda tabii geçen dyson süpürge aldım tr fiyatı en ucuz yerde 3500 tl ben 350 pound verdim. imalât yerine gitmek lâzım demek ki :)) ama yine de aldığım her şeyi 8 'le çarpınca elim titriyor:)))Aa biraz daha pahaliymis burada. Benim ofisin oralarda chanel magazasi var, gecen aylarda kuyruktan dolayi caddeden gecilmiyodu daha ucuz diye :)) ama simdi fiyatlar guncellenmis herhalde, kuyruk gormedim uzun zamandir :))
:) yer vardıBenim torpilim olmasa ben de giremicektim gruba galiba :))
:) teşekkür ederimBen kötü hissediyorum tebrik ederim seni :) açıkça söylüyorsun.
:) hatırlamıyorum ama normal yollarlardır tabi :)Ben nasıl girdim gruba acaba hmmmm
Çok iyi bravobugunki kahvaltim 2 yumurta kizarttim zeytin yedim biraz dahada 1 sey yemedim aksam 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik tavuk 1 aci biber ve 2 kasikta firinda patates biberli soganli baskada birsey yemedim acim ama dayanicam ve 1 saatlik yuruyus yapildi
Gerçekten acıktım ben de
ikisine de cevap verdi aslında sen yetişemiyorsun. Sekreter tut kendine.:))
:)ikisine de cevap verdi aslında sen yetişemiyorsun. Sekreter tut kendine.:))
BencedeSimdilik leopar nevresim takimi alalim sadece :))
Günaydin canım geçmiş olsunGünaydın gece boyu uyku yok kızımın kulak agrısı ile uğraştım birazdan doktora kaçarız biz, banada çok erken günaydın hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
gecmis olsun hemen gecer insallah agrisi kiymm yaGünaydın gece boyu uyku yok kızımın kulak agrısı ile uğraştım birazdan doktora kaçarız biz, banada çok erken günaydın hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum