- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee
Merhaba canım verirsin insallah.
Yani bu ne demek oluyor canım anlamadım beni aranıza almıyor musunuz
Bana gülenin mesajına bak :)))
Zaten 7kişisiniz neden ama neden
İlk sayfaya bakabilirsiniz kurallar içinYani bu ne demek oluyor canım anlamadım beni aranıza almıyor musunuz
Iki kadin da ayni seyi soyledigine gore vazgeciyorum bu elbiseden :)) biraz gogus dekolteli bir seyler bakayim en iyisi, goguslerim d beden zaten :))renk güzel ama biraz da haklı arkadaşın sanki üstü biraz daha iddialı olabilir:))
Tamam tamam zorlamayacam :)İlk sayfaya bakabilirsiniz kurallar için
Alımlara kapalı bu gurup
Bir sürü gurup var alım yapan
Özellikle zayıflama gurupları
Kep bile veriyorlar
10 kişilik bu gurup
Neden gülüyorumBana gülenin mesajına bak :)))
Boyle uzun dekolteyi cok seviyorum ama goguslerim buyuk oldugu icin sutyensiz giyme sansim yok ama en son bi arkadasimin dogum gununde bu tarz dekolteli bi ceket elbise icine dantelli sutyen giymistim, aradan gorununce guzel durmustu
Bu fazla derin evet icine sutyen de olur kardashian gibi göğüslerini bantla yukarı dogru :))Boyle uzun dekolteyi cok seviyorum ama goguslerim buyuk oldugu icin sutyensiz giyme sansim yok ama en son bi arkadasimin dogum gununde bu tarz dekolteli bi ceket elbise icine dantelli sutyen giymistim, aradan gorununce guzel durmustu
Bantlama olayini denesem mi acaba :)) pek kilo veremezsem bol kesim mini siyah elbise alip neon bi stiletto ya da kupeyle kombin yaparim belkiBu fazla derin evet icine sutyen de olur kardashian gibi göğüslerini bantla yukarı dogru :))
Dene mutlaka çok işe yarıyor gerçekten :)) Aynen macera aramaya gerek yok siyah her zaman en zayıf ve zarif durduran renk :)) neon stilettoyla patlatırsın.Bantlama olayini denesem mi acaba :)) pek kilo veremezsem bol kesim mini siyah elbise alip neon bi stiletto ya da kupeyle kombin yaparim belki
İşte saklamasın Yok olsunlarBu tip kesimler iyi kilo saklıyor