- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Helvayı öğle arasıBunları ne ara yedin ki
Kruvasanı akşam mesai bitimine yakın strsle yedim
Çikolatayı da tıktım ağzıma
Keki de öyle hatırlıyorum
Dondurmayı uzun hikaye
Lavinayı da yolda yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helvayı öğle arasıBunları ne ara yedin ki
Fren yerine gaza basmışım yanlışlıklaDönecek de virajı alamıyor :))
helal :))Helvayı öğle arası
Kruvasanı akşam mesai bitimine yakın strsle yedim
Çikolatayı da tıktım ağzıma
Keki de öyle hatırlıyorum
Dondurmayı uzun hikaye
Lavinayı da yolda yedim
Dönecek de virajı alamıyor :))
:)))Fren yerine gaza basmışım yanlışlıkla
:)))) viraj da basarsan tepetaklak olursun Allah muhafaza:)))Fren yerine gaza basmışım yanlışlıkla
Yarından itibaren temiz bir sayfa açıcam
:)))) viraj da basarsan tepetaklak olursun Allah muhafaza:)))
Olan olmuşBen de yarin acmayi planliyorum o temiz sayfayi :)) 1 saatligine arkadaslarin yanina gittim, masadakilerden atistirdim biraz
Bence zayıflayınca alMini elbise begendim gecenlerde, yilbasi icin alsam mi diye dusunuyorum. Diyet yaparken kucuk beden kiyafet alma gibi bi huyum var ama elbise biraz pahali. Acaba alsam gaza gelir miyim. Gecen sene aldigim kucuk beden kotlara giremedim elbiseye girer miyim acaba :))
Pahalıysa riskli :))Mini elbise begendim gecenlerde, yilbasi icin alsam mi diye dusunuyorum. Diyet yaparken kucuk beden kiyafet alma gibi bi huyum var ama elbise biraz pahali. Acaba alsam gaza gelir miyim. Gecen sene aldigim kucuk beden kotlara giremedim elbiseye girer miyim acaba :))
Ne yapmayı planlıyorsunKoltuğun arasında 5 kuruş buldum
Faize koyacamNe yapmayı planlıyorsun
Bence zayıflayınca al
Şuanki bedeninle almayacaksan
Kaç kayme
Faize koyacam
Bedeni sarıyorsa o yan yağlar çok kötü duruyor. Geçen yıl bir elbise aldım ben de vücudu saranlardan çok beğenmiştim giydim birgün ben çok güzel olduğumu düşünüyordum ki eşim hiç beğenmedi yanların olduğu gibi çıkmış dedi :)) katlı duruyor öyle hiç giyilmedi yani1 beden kucuk almayi planliyordum ama kararsiz kaldim. Denedim elbiseyi alt kisim guzel oldu aslinda cunku bacaklarim ince ama yan yaglardan dolayi cok iyi durmadi bedeni saran bi elbise cunku indirimli 780 tl
Kendi burom. Hafta sonlari bazen emniyette isim cikiyo ama genelde pek kosturmuyorum, dilekce yazdigim ya da karar inceledigim oluyo bazen haftasonu ama mumkun oldugunca kendime vakit ayirmaya calisiyorum.
Aynen oyle kotu duruyo. Bi de insan bazen aynada kendine oldugundan guzel gelebiliyo ama realist olmak lazim, yag demek kotu goruntu demek :))Bedeni sarıyorsa o yan yağlar çok kötü duruyor. Geçen yıl bir elbise aldım ben de vücudu saranlardan çok beğenmiştim giydim birgün ben çok güzel olduğumu düşünüyordum ki eşim hiç beğenmedi yanların olduğu gibi çıkmış dedi :)) katlı duruyor öyle hiç giyilmedi yani
Olur :))Tanidigim iyi bi borsaci var borsada da degerlendirilebilir :))