- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
85 le girdim ben 75 le çıktım :)Ben de 86 kg ile girdim doğuma:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
85 le girdim ben 75 le çıktım :)Ben de 86 kg ile girdim doğuma:))
iyi gitmiş85 le girdim ben 75 le çıktım :)
seninki en güzeli :)85 le girdim ben 75 le çıktım :)
ben artık zayıflamak istiyorum.. 52 kiloya inmek istiyorum eşim 60 diyo boyum 16540 ım çıktığında 76_77 falandım sonra 59'a kadar düştüm. Daha sonra biraz aldım işte şu anda buralardayım. Dıger kızımda da aynen verip 59'a kadar inmiştim ama koruması zor oluyor tabii.
Yine kilon iyi ama gerçekten. Yani dediğin gibi sadece 10 kilo versen bile iyi, en fazla 3 ayda verirsin.benim yaş 32 boy 1.65
ben de malesef emziremedim o yüzden aynı senin gibi bi başladım çok güzel gitti kilolar.
sen şu an harika bi kilodasın artı eksi kendinin farkındasın
ben nasıl oldu anlamadım tartılmıyodum bile korkumdan sonuç 80 olmuş o an şoka girdim
geçen mart ayında diyete başladım yaza kadar 67 olmuştum
yazdan beri yine dikkat etmiyodum ama şimdi tekrar başladım
bakalım hayırlısı 10 kilo daha verirsem bana iyi
Gençsin kilolar iyice yerleşmeden ver.1-2 kilo verince bile rahatlıyor insan.ben artık zayıflamak istiyorum.. 52 kiloya inmek istiyorum eşim 60 diyo boyum 165
deli gibi spor hareket ediyorum evimde. yemegi de kesmek istiyorum yiyesim de gelmiyor onca şey midemden çikardiktan sora... sanki tabagi bitirmek için kendimi zorluyorum
sanirim vücüt yapısı ayni degil herkesin farklı. benim metabolizmam yavaşYoo ben 33 yaşındayım gayet de veriliyor. tamam 20'li yaslarla aynı olamaz ama veriliyor yani
yo yoo sen çözdün işi daha korkma :)Yine kilon iyi ama gerçekten. Yani dediğin gibi sadece 10 kilo versen bile iyi, en fazla 3 ayda verirsin.
Ben hayatımda 2 kere 52'yi gördüm. Onlar da bilerek olmamıştı. çok zor kilo verince tekrar almak istemiyorum, emeklerime yazık:)
Teşekkürler:) göbek var hala biraz, bide gevşek hem göbeğim hem etlerim. Bölgesel çalışmam lazımŞu an çok iyi kilon liliyaa göbek ne alemde peki o kadar verince
Bahane üretme canım kararlı ve azimli olacaksın. Insana giydiği yakışmıyor bile. Dün 4 tane kadın budu köfte yedin onlar yağda kızarıyor en fazla 1 tane yemeliydin:)) Tatlıyı demiyorum bile :))) Yanlıs anlama gaza getirmeye çalışıyorum seni :))sanirim vücüt yapısı ayni degil herkesin farklı. benim metabolizmam yavaş
Gevşekliği soruyorum zaten çok sıkı spor yapılsa bile eski haline dönmesi zormuş 2. doğum mahvetti beni sarktı göbeğim çok araştırdım tek çözüm ameliyatTeşekkürler:) göbek var hala biraz, bide gevşek hem göbeğim hem etlerim. Bölgesel çalışmam lazım
Yapma ya amann yaaaGevşekliği soruyorum zaten çok sıkı spor yapılsa bile eski haline dönmesi zormuş 2. doğum mahvetti beni sarktı göbeğim çok araştırdım tek çözüm ameliyat
Sağol canımyo yoo sen çözdün işi daha korkma :)
öyle maalesef ilk doğumda çatlaklarım vardı doğal olarak 2. de çatlamadım ama o da ne göbeğimin şekli bozuldu resmen seninki muhtemelen daha iyidir.Yapma ya amann yaaa
Yani kısmen iyi sayılıröyle maalesef ilk doğumda çatlaklarım vardı doğal olarak 2. de çatlamadım ama o da ne göbeğimin şekli bozuldu resmen seninki muhtemelen daha iyidir.
kilo listeye baktim bi ay içinde en çok kilo veren Zeynepaltuğ olmuş..
ben dikkat etseymişim veriyormuşum
Hımm o sarkmış deriye ameliyat lazım galiba dediğin gibiTam olarak buna benzedi