Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz:)benimde oğlum var bu arada 2,5 yaşında 27 yasındayım sizlerde durum ne kızlar:)
nereye gircem ben anlamadım :Siki kişi boş kalmiş bari denizli falci de girsin:)
bende özel bir firmada masa başı görev alıyorum canım sekreterim hareket olmayınca kilo kaçınılmaz oluyo o yüzden karatay diyeti cazip geldi bakalım Alah büyük inşallah veririzhoşgeldiniz:)
bende 29 yaşında kamu kurumda çalışan, 19 aylık bir kız annesi olan 90 kilodan 52 kiloya kadar ulaşmaya çalışan bir kadinim...
evet bende masabaşında çalışıyorum memur olarak..bende özel bir firmada masa başı görev alıyorum canım sekreterim hareket olmayınca kilo kaçınılmaz oluyo o yüzden karatay diyeti cazip geldi bakalım Alah büyük inşallah veririz
amin cümleten :)allah bagislasin dahada mutlu olun
mantıklıymış bende başlıyım bari:)evet bende masabaşında çalışıyorum memur olarak..
sürekli oturdukça kilo aliyorum ama wcye gidip squat yapıyorum arada 20-30 kez
Hoşgeldin:) 33 yaşındayım 1 yaşında kızım var.benimde oğlum var bu arada 2,5 yaşında 27 yasındayım sizlerde durum ne kızlar:)
hoşbuldum canımm ben aslında doğumdan sonra 47 kg ya kadar düştüm ama emzirmeyi bıraktıktan sonra hızla kilo aldım malesefHoşgeldin:) 33 yaşındayım 1 yaşında kızım var.
Sorun etme ya verirsin dikkat edersen. Ben 20 kilo verdim:)hoşbuldum canımm ben aslında doğumdan sonra 47 kg ya kadar düştüm ama emzirmeyi bıraktıktan sonra hızla kilo aldım malesef
gayet iyi canım bu yolda gidersen mutlu sonuçlar alırsın inşallah:)Sabah zeytin peynir domates yedim. Ve yine ekmek tereyağ ve reçel :/ şükür ki ekmek bitti daha da eve sokmam.
Öğlen 1 tabak yeşil mercimekli ıspanak yemeği.
Tam diyetlik:) var mı sizin orda?Herkes ıspanaktan gitmiş bugün :) O büsküvi üstüne bir şey yiyesim yok henüz :) yoğurtla gecistiririm galiba.
Sen de inşallah sağol :)gayet iyi canım bu yolda gidersen mutlu sonuçlar alırsın inşallah:)
olmaz mı hem de yıkanmış satıyorlar al tencereye boşalt :))Tam diyetlik:) var mı sizin orda?