- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Ahahaaa tamam kankicim sağol
İyi gidiyorsun kız
Belli oluyo azimliler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaaa tamam kankicim sağol
İyi gidiyorsun kız
Belli oluyo azimliler
19 yasindaydim 24 de yol aliyorum bakalim 23 gitmese kalsaydi18 yaşında mi evlendiniz?
Sakın günde iki kaşıktan fazla yemekızlar chia tohumu ile ilgili tarifleriniz varmi nasıl yapılır bilgi istiyorum
2 liralik chia tohumu aldim .
Aminnnİnşallah o günleri de görür :)
Hoşgeldin canımbende aranıza yeni katıldım 1.55 boy 58 kgyum üstüm ince ama bacak ve basen problemim var borda kısa olunca halimi anlarsınız kg vermeye karar verdim ve ekmeği makarnayı pilavı tatlıyı kestim 2. gün bugün umarım bol eksiler olur sizler neler yapıyorsunuz
erken evlenmişsiniz:) ne güzel.19 yasindaydim 24 de yol aliyorum bakalim 23 gitmese kalsaydi
nasıl kullanilir bilmiyorum sabah limonlu sicak suyun içine chia tohumu attim yanlış mı yaptım bilmiyorum onu bi içtim kendimi enerjik hissediyorum.Sakın günde iki kaşıktan fazla yeme
Zararlı
Aminnn
Hoşgeldin canım
suanki aklim olsa erken evlenmezdim tabi pisman degilim ama kısıtli hersey iyiki erken anne olmusum o iyi oldu benim icin artik cocukta dusunmem iki tanesi yeter allahim olmayana tez nasip etsin cok isteyenlere aminerken evlenmişsiniz:) ne güzel.
ben 25 yaşımda evlendim. şimdi 29.
Bırak canım ya nedir o bilmiyorum az yesen veriyorsun zaten dengeni bozma güven olmaz bakalım aldığın şey ne.nasıl kullanilir bilmiyorum sabah limonlu sicak suyun içine chia tohumu attim yanlış mı yaptım bilmiyorum onu bi içtim kendimi enerjik hissediyorum.
amin valla 25 yaşımda evlendim de. daha evlenmeseydim diyorumsuanki aklim olsa erken evlenmezdim tabi pisman degilim ama kısıtli hersey iyiki erken anne olmusum o iyi oldu benim icin artik cocukta dusunmem iki tanesi yeter allahim olmayana tez nasip etsin cok isteyenlere amin
bugün tatlı yedim ama :/ canm çok çekti tatlıya hayatta HAYIR demem.Bırak canım ya nedir o bilmiyorum az yesen veriyorsun zaten dengeni bozma güven olmaz bakalım aldığın şey ne.
chia tohumu limon ve sicak su ... karışımı ile içtim ama gerçekten bana çok iyi geldi gribim çok kötüydü.. şimdi çok şükür enerjik hissediyorummBırak canım ya nedir o bilmiyorum az yesen veriyorsun zaten dengeni bozma güven olmaz bakalım aldığın şey ne.
Sağlıksız şeyler de iyi hissettirebilir :)) Tatlıyı yemeseydin onun yerine daha mantıklı olurdu kuzum.:)) ama kıbrıs tatlısı da yenir yani yummy yummychia tohumu limon ve sicak su ... karışımı ile içtim ama gerçekten bana çok iyi geldi gribim çok kötüydü.. şimdi çok şükür enerjik hissediyorumm
Az olmuş biraz hemen çok yüklenme. 1 dilim esmer ekmek ve bir kaç çatal daha ıspanak yiyebilirdin.öğlen menüm
yarım kase çorba
3 çatal ucuyla ıspanak yemeği
yarım kase yoğurt
doğrusu içinde pirinç vardı ayıkladım pekde hoşuma gitmedi işyeri yemeği bu arada yetti çok şükür cnm ara öğünde elma var saat 3 4 arası onu yiycem :)Az olmuş biraz hemen çok yüklenme. 1 dilim esmer ekmek ve bir kaç çatal daha ıspanak yiyebilirdin.
allah bagislasin dahada mutlu olunamin valla 25 yaşımda evlendim de. daha evlenmeseydim diyorum
19 aylık dünya tatlısı kızım var.
çok şükür mutlu bir evliliğim var.