Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yeni üyeyim burayımı yazıyoruz gruba katılmak istiyorum

Yeni üyeyim burayımı yazıyoruz gruba katılmak istiyorum
Evet bilgilerinizi eklerseniz boyunuz kilonuz hedef kilonuz sizide tablomuza eklerim bildirim günlerimiz tabloda yazılı iş günlerime göre ayarlıyorum evde imkanım olmuyo giremiyorum o yüzden esnek çalıştığım içün düzenli değil bildirimlerimiz inş normale dönersek bildirimlerimizde düzenli olur

Boyum;1-70,kilom;77,5 hedef kilo ;68-67 teşekkürler

Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza burdan mı bildirmek gerekiyor bilemedim ama doğum yapalı 3 ay oldu 1.60 boy 70 kiloyum hedef 60 kilo emzirdiğim için çok ağır diyetler yapamıyorum oyüzden yürüyüşle desteklemeyi düşünüyorum hergün en az 45 dakika hızlı tempoda yürümeyi ve leslie yapmayı planlıyorum amacım bölgesel zayıflamak özellikle bacaklarım basen ve karın bölgemi eritmeyi amaçlıyorum hepimiz için bol eksili haftalar olsun

İnş canım hep beraber veririz kilolarımızı öncelikle hoşgeldin yürüyüşlerini nasıl yapacaksın bebişte var evdemi yapmayı planlıyorsun carş günü işe gidicem o zaman seni ve bir yeni gelen arkadaşımız daha var onu tablomuza eklicem inş

Hoşbuldum yürüyüş bandım var evde öyle yürüycem dışarıda yürümeyi tercih ederimaslında ama bebekle pek mümkün değil uzunca bir süre yazın inşallah verdiğim kiloları korumak için bebeğimle çıkabilirim

Baksanıza bi sizce bu yapılabilir mi kuşhanda bana uygun gelmişti bi akıl istiyorum

Bu aralar biraz sorun var çok giremiyorum ama her pazartesi bildirim atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…