- 18 Ekim 2020
- 5.077
- 13.115
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.841
Ben 60.70 oldum. 4. Ayım bitti bundan sonra hızla kilo alırım sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama yinede dikkat edersen aşırı almazssın dikkat her zaman önemli. Canım hayırlısıyla al kucağına inşBen 60.70 oldum. 4. Ayım bitti bundan sonra hızla kilo alırım sanırım
Her şeye az çok dikkat edebiliyorum ama şu patates kızartması yok mu.... Bugün kocam yaptı yine yedim çok çok yine yedim.Evet ama yinede dikkat edersen aşırı almazssın dikkat her zaman önemli. Canım hayırlısıyla al kucağına inş
Güncel kilom 63Eki Görüntüle 2760073
tablomuzu güncelledim yeni gelen arkadaşlarımızı ekledim
haftaya pazartesi bildirim günümüz canlar
son kez söylüyorum pazartesi bildirim yapmayanları veya mazeret bildirmeyenleri salı günü silicem bilginiz olsun...
Pardon bi karışıklık olmuş eklememiş olabilirim veya iş günümden sonra yazdıysanız daha işe gitmemiş olabilirim perşembe gidicem tabloyu o zaman düzenlicem inş tekrar yollarsanız perş günü girerimBen listede yokum.
Tamam o zaman Perşembe günü unutmazsam bilgileri yeniden yazarım ya da Çarşamba yazarım.Pardon bi karışıklık olmuş eklememiş olabilirim veya iş günümden sonra yazdıysanız daha işe gitmemiş olabilirim perşembe gidicem tabloyu o zaman düzenlicem inş tekrar yollarsanız perş günü girerim
peki canımm bu hafta çok güzel yaptımm :)canlar perşembeye kiloları bekliyorum lütfen unutmayın oldu muuu
Süpersin canım inş güzel sonuç alırsın bizimle paylaşırsınpeki canımm bu hafta çok güzel yaptımm :)
canım tebriklerrr nasıl başardın lütfen anlatttgünaydınnn 61,300
sabah bir haşlanmış yumurta 10 gibi ara öğün meyve veya kuruyemiş saat 12:30 kadar duble 2 fincan türk kahvesi 1 parça bitter çikolatacanım tebriklerrr nasıl başardın lütfen anlattt
66... kaldım buradaDelirella
Blue0Pink
sPatz
G guziss35
GuZeLHaTuN007
zeynepp444
FitVenus
sutlaacc
C cemus
R Rzgr_elf
Minnolokko
RedGirl