• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ay ne yazık ki çocuğumu bile göremedim. Ikili taramayı yaptırdık çıktık. 2 hafta sonra bir daha gidicem bu sefer özele gidicem hem sonuç için hem belki cinsiyeti belli olur bir de fotoğrafını alırım.
Olsun aman sağlığı yerinde olsun geç olsun güç olmasın Rabbim bebişinide görmeyi nasip etsin inş ve sağlıcakla doğurmayı

Canım bende katılabilir miyim? Nedir kurallar?
tabii canım hoşgeldinn genel olarak kuralımız yok sadece bildirim günleri bildirim yapmayanları siliyorum tek kuralımız bu arada menü isteyenler paylaşıyor o kadar ama pandemiden şu anlarda pek randumanımız yok esnektik iyice esnek olduk çok bildirim yapanda olmuyor ama inş normale dönünce herşey güzel olur o zaman sıkıca devam ederiz boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim

tabii canım hoşgeldinn genel olarak kuralımız yok sadece bildirim günleri bildirim yapmayanları siliyorum tek kuralımız bu arada menü isteyenler paylaşıyor o kadar ama pandemiden şu anlarda pek randumanımız yok esnektik iyice esnek olduk çok bildirim yapanda olmuyor ama inş normale dönünce herşey güzel olur o zaman sıkıca devam ederiz boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim
Ben günlük yediklerimi yazabilirim buraya öyle daha çok motive hissediyorum kilomu sabah yazayım tartılıp 86.6 yazabilirsin değişmişse yarın yzayım ☺️ Boyum 1.64 hedef tabiki 60 ama ilk önceliğim 80 i görmek gebelik düşünüyorum bu bile çok gark ettirecek

Ben günlük yediklerimi yazabilirim buraya öyle daha çok motive hissediyorum kilomu sabah yazayım tartılıp 86.6 yazabilirsin değişmişse yarın yzayım ☺️ Boyum 1.64 hedef tabiki 60 ama ilk önceliğim 80 i görmek gebelik düşünüyorum bu bile çok gark ettirecek
Tabiiki fark ettirir canımm azıcık bile verilen kilo hemen belli ediyor kendini parş işe gidince tablomuza eklerim canım seni de evde olmuyo cepten zor işyerimde perşembe hem bilgilerini hemdebgüncel kilonunbildirirsin onu girerim inş

Kuşhan diyetini okudum hoşuma gitti yapılabilecek gibi gözüm kesti ben evdeyim esnek çalıştığım için iki öğün yiyoz o yüzden sabah ve öğleni birleştirip yiyebilirim diye düşünüyom ama mesela sabah 1 dilim ekmek öğlen 2 yumurta var onun yerine 1 dilim ekmek 1 yumurta yerim sizde kendinize göre ayarlarsınız

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-04-11-08-31.png
    Screenshot_2021-01-04-11-08-31.png
    197,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2021-01-04-11-08-37.png
    Screenshot_2021-01-04-11-08-37.png
    154,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2021-01-04-11-08-22.png
    Screenshot_2021-01-04-11-08-22.png
    192,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2021-01-04-11-08-49.png
    Screenshot_2021-01-04-11-08-49.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 36
Tabiiki fark ettirir canımm azıcık bile verilen kilo hemen belli ediyor kendini parş işe gidince tablomuza eklerim canım seni de evde olmuyo cepten zor işyerimde perşembe hem bilgilerini hemdebgüncel kilonunbildirirsin onu girerim inş
Tamam canım perşembe yazayım teşekkürler 🥰

Kuşhan diyetini okudum hoşuma gitti yapılabilecek gibi gözüm kesti ben evdeyim esnek çalıştığım için iki öğün yiyoz o yüzden sabah ve öğleni birleştirip yiyebilirim diye düşünüyom ama mesela sabah 1 dilim ekmek öğlen 2 yumurta var onun yerine 1 dilim ekmek 1 yumurta yerim sizde kendinize göre ayarlarsınız
Uygulanabilir gibi evet 👍🏻 🥰

Selam kızlar bugün kü menüm:
Sabah :
1 su bardağı ılık sirkeli su
Yumurta,roka ,maydonoz,peynir,yarım dilim ekmek
Ara öğün:
Kahve
Akşam:
Tarhana çorbası
Tavuk ızgara
1 dilim ekmek
2.5 litre su