• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

İlk kilo benden gelsin düşüşleee
Çok şükürrrr
Aylar sonra ilk defa:halay:

20201217_082323.jpg

Slm yine ben
Merhaba tekrardan eğer katı kurallarınız yoksa
Her yediğimizi yazmak vb zorunda değilsek ben de katılabilir miyim. Zorunlu olan kural/kurallar var mı?

Zorunlu kurallarımız yok adı üstünde esneğiz fakat bildirim günlerinde bildirmeyenleri siliyorum yoksa motivemiz düşüyor sadece ona dikkat etmeniz yeter arada da menü falanda paylaşabilirsiniz listeniz varsa paylaşabilirsiniz öyle işte

Boyum 170
Kilom 62 kilo ile hamile kaldım 12 haftaya yakın hamileyim 60 kiloya düştüm şuan. (Diyet yapmıyorum mide bulantısı dan çok az yiyebilirim sadece.)
Hedefim en fazla 69 o
Boyum 170
Kilom 62 kilo ile hamile kaldım 12 haftaya yakın hamileyim 60 kiloya düştüm şuan. (Diyet yapmıyorum mide bulantısı dan çok az yiyebilirim sadece.)
Hedefim en fazla 69 olmak.
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun

Ay sıkıntı oldu yarım kaldı doktorum bana sakın çift kişil yeme demişti 60 la hamile kalmıştım 70le doğuma girmiştim 10 kiloyu geçme demişti tamda öyle oldu ikinci doğumda sadece 6 kilo aldım beyinde bitiyor iş dikkat ettinmi aşırı poğaça kek yemeyip dikkat ettinmi üstesinden gelirsin bebiş kız mı oğlan mı?

Ay sıkıntı oldu yarım kaldı doktorum bana sakın çift kişil yeme demişti 60 la hamile kalmıştım 70le doğuma girmiştim 10 kiloyu geçme demişti tamda öyle oldu ikinci doğumda sadece 6 kilo aldım beyinde bitiyor iş dikkat ettinmi aşırı poğaça kek yemeyip dikkat ettinmi üstesinden gelirsin bebiş kız mı oğlan mı?
Daha belli değil yarın kontrole gidicem inşallah kızdır ilki erkek de 😅 inşallah ben de sadece 6 kilo alırım ilkinde 10 kilo almıştım dogurunca 12 kilo verdim ama emzirme döneminde yine aldım çünkü çok zorlu dönemi yiyerek atlattım ne yazık ki

Daha belli değil yarın kontrole gidicem inşallah kızdır ilki erkek de 😅 inşallah ben de sadece 6 kilo alırım ilkinde 10 kilo almıştım dogurunca 12 kilo verdim ama emzirme döneminde yine aldım çünkü çok zorlu dönemi yiyerek atlattım ne yazık ki
Belli oldumu cinsiyet?

Back