- 18 Eylül 2019
- 287
- 581
- 23
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.761
perşembe miCanlar 17 aralık Perşembe kiloları bekliyorum unutmazsanız sevinirim
Evet canım yarınperşembe mi
Ayni 66Delirella
Blue0Pink
sPatz
G guziss35
zeynepp444
@sudansebep
Canlar bugün ve yarın kiloları bekliyorum
Tabiiki boyunuzu kilonuzu bide hedef kilonuzu yazarsanız tablomuza eklerimMerhabalarrrben hamileyim ama hamilelik kilomu kontrol altında tutmak istiyorum buraya katılabilir miyim?
Boyum 170Tabiiki boyunuzu kilonuzu bide hedef kilonuzu yazarsanız tablomuza eklerim
Boyum 170
Kilom 62 kilo ile hamile kaldım 12 haftaya yakın hamileyim 60 kiloya düştüm şuan. (Diyet yapmıyorum mide bulantısı dan çok az yiyebilirim sadece.)
Hedefim en fazla 69 o
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsunBoyum 170
Kilom 62 kilo ile hamile kaldım 12 haftaya yakın hamileyim 60 kiloya düştüm şuan. (Diyet yapmıyorum mide bulantısı dan çok az yiyebilirim sadece.)
Hedefim en fazla 69 olmak.
Daha belli değil yarın kontrole gidicem inşallah kızdır ilki erkek deAy sıkıntı oldu yarım kaldı doktorum bana sakın çift kişil yeme demişti 60 la hamile kalmıştım 70le doğuma girmiştim 10 kiloyu geçme demişti tamda öyle oldu ikinci doğumda sadece 6 kilo aldım beyinde bitiyor iş dikkat ettinmi aşırı poğaça kek yemeyip dikkat ettinmi üstesinden gelirsin bebiş kız mı oğlan mı?
Belli oldumu cinsiyet?Daha belli değil yarın kontrole gidicem inşallah kızdır ilki erkek deinşallah ben de sadece 6 kilo alırım ilkinde 10 kilo almıştım dogurunca 12 kilo verdim ama emzirme döneminde yine aldım çünkü çok zorlu dönemi yiyerek atlattım ne yazık ki
Ay ne yazık ki çocuğumu bile göremedim. Ikili taramayı yaptırdık çıktık. 2 hafta sonra bir daha gidicem bu sefer özele gidicem hem sonuç için hem belki cinsiyeti belli olur bir de fotoğrafını alırım.Belli oldumu cinsiyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?