• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

hoşgeldin aramızaa b
Slmlarr; ben de aranıza katılabilir miyim ama başaramıyorum ; yani sıkı yapamıyorum doğru dürüst. 78.4 kilom ; boyum 1.64 yaşım 34; bugün tartışmıştım sabah; Siz de durumlar nasıl arkadaşlar, strestsizce halletmek istiyorum aslında...

Canlar kusura bakmayın değerlerinizi tabloya giremiyorum işyerimde değilim izinliyim evden yapamıyorum haftaya girebilecem bu cumayıda bldirin hepsini pazartesi girip haftanın 1.lerini ilan edicem inş yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum sizin değerleride haftaya pazartesi girerim inş

Canlar esnek çalışmaya geçtik o yüzden çoğunlukla evdeyim
Yeniden işe gitme günlerime göre bildirim günlerimizi düzenleyip paylasicam ins
Kusura bakmayın bu coronadan herşey alt üst oldu
Perşembe iş günüm güncel son kilolarınızı yükleyeceğim cumada yenileri bildirsiniz onları girerim ins
Bu hafta Pers -cuma işteyim haftaya cars böyle işte değişik değişik gidiyoz o yüzden

ah canlarrrr
sonunda işe gelebildim
nasılsınız inş çok iyisinizdir ve
corona ile uzaktan yakından alakanız yoktur sizleri çok özledim
tabomuzu yeniden düzenliyorum ve artık benim işe geldiğim günlere göre ayarlıyorum
evde girme imkanım olmadığından
yeni tarihleri yazacağım Allah hepinizi öncelikle sağlıklı eylesin herşey çok güzel olsun inş

ah canlarrrr
sonunda işe gelebildim
nasılsınız inş çok iyisinizdir ve
corona ile uzaktan yakından alakanız yoktur sizleri çok özledim
tabomuzu yeniden düzenliyorum ve artık benim işe geldiğim günlere göre ayarlıyorum
evde girme imkanım olmadığından
yeni tarihleri yazacağım Allah hepinizi öncelikle sağlıklı eylesin herşey çok güzel olsun inş
çok şükür iyiyim caımm bu aralar pek dikkat edemiyorum :)diyete

canlar tablomuzu güncelledim bugün ve yarın kilolarınızı bekliyorum
sonrada iş günlerime göre tabloyu ayarladım
bundan sonra bildirimlerinizi ona göre bekliyorum
bazı tarihler birbirine yakın oldu ama malesef yapacak bişey yok
herşey gönlünüzce olsun

Back