- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.601
Ben yine patinaj
67 cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yine patinaj
daha da iyi olasın inş canımmm pazartesi kiloları bekliyorumm79. 3 iyi gibiyim sanki
Ay inşaAllah yaadaha da iyi olasın inş canımmm pazartesi kiloları bekliyorumm
tabikiii tatlımmmDelirella
Blue0Pink
sPatz
G guziss35
GuZeLHaTuN007
zeynepp444
canlar pazartesi kilolar gelsinnnn oleyyyy
pazartesi bildirim yaparAk başlayabilirsiniz hg :)günaydınlarr.. Benide aranıza alabilirmisiniz?
hışbuldum ben pazartesiden beri diyetteyim zaten her gunde paylaşıyorum. pazartesi burayada yazarım - kaç diye. Herkese bol eksiler, hayırlı cumalar kızlarpazartesi bildirim yaparAk başlayabilirsiniz hg :)
hayırlı cumalarrhışbuldum ben pazartesiden beri diyetteyim zaten her gunde paylaşıyorum. pazartesi burayada yazarım - kaç diye. Herkese bol eksiler, hayırlı cumalar kızlar
Ben tek başıma basaramiyorum irademi 2 haftadan sonra bozuyorum diyetisyene gideceğim.Delirella
Blue0Pink
sPatz
G guziss35
GuZeLHaTuN007
zeynepp444
canlar pazartesi kilolar gelsinnnn oleyyyy
canım Allah yardımcın olsun amaBen tek başıma basaramiyorum irademi 2 haftadan sonra bozuyorum diyetisyene gideceğim.
O zaman başlama kilomla beraber her hafta bildirim yazmaya baslarım.
Dün bir diyetisyenle konuştum online yapıyormuş 200lira aylık dedi. Tahmini 2 ay içinde istediğin kiloya ulaşırsın dedi. Bir de devlete bakacam
günaydınn kızlar +750 gram almışım 62,950 olmuşum11 Ekim pazar günü
herkes evinde de olsa dikkat etsin
beynimizde bitecek bu iş
eşlerimize de çaktırmadan kaçamak az yiyecez olcak bitcek
31 Ekimde mutlu sonumuzu hep birlikte kutlayacaz oleyyyyyyyyyy
uf bu hafta bende aynennngünaydınn kızlar +750 gram almışım 62,950 olmuşum
Bence çok iyi olur , yapalım.isterseniz menü spor paylaşarak biraz daha çok paylaşım yaparak birbirimize destek olabiliriz ne dersiniz