Esnek Diyet Arkadaşlığı

bende hiç yapmadım ama nette görünce anım istedi
tariflere baktım bazıları yeşil geçirmiş
bazılarıda direk mercimek demiş anlamadım

Annem kırmızı mercimekle kayınvalidem yeşil mercimekle yapıyo ikiside süper oluyo canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte hiçbirinde önlem alınmıyor ki ülkemizde sürekli bu olaylar yaşanıyor.tekrarıda olur tabiki düzenli her yıl bu olaylar oluyor.

işte hiçbirinde önlem alınmıyor ki ülkemizde sürekli bu olaylar yaşanıyor.tekrarıda olur tabiki düzenli her yıl bu olaylar oluyor.

Haklısın canım sadece turistlerin gezdiği yerler restore edilerek olmuyo bu işler. İnsanoğluyuz işte heryanımız hata eksik dolu bedelinide bi şekilde ödüyoruz topluca (

Allah Allah hiç yeşil mercimekli yemedim onu nasıl ki?

Bilmiyomki bende tam tarifi ama mercimek köftesinin içinde siyah siyah görünüyo öteki gibi bulgurla karışınca belirsiz olmuyo onada aynı işlemleri yapıyo heralde

Allah Allah hiç yeşil mercimekli yemedim onu nasıl ki?

Bilmiyomki bende tam tarifi ama mercimek köftesinin içinde siyah siyah görünüyo öteki gibi bulgurla karışınca belirsiz olmuyo onada aynı işlemleri yapıyo heralde

Annem kırmızı mercimekle kayınvalidem yeşil mercimekle yapıyo ikiside süper oluyo canım

tamam sağolasın canım bir kaç tarifede baktım
hadi hadıylısı
bu akşama etli bakla mercimek çorbası ve mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa

tamam sağolasın canım bir kaç tarifede baktım
hadi hadıylısı
bu akşama etli bakla mercimek çorbası ve mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa

Hadi bakalım inş güzel olur. Sen oruçlusun ya bide şimdi herşey çeker canın :)
Bende oruç tutucam güya ama o tuttuğum günden sonra cesaret edemiyorum. Gece yemem lazım ama nasıl yersem kötü oluyorum ramazanda napcam yaaa

böyle çiğ köfte gibi sıkıptamı yoksa pilav gibimi oluyor?

Kızlar bize bakarmısınız diyet yapıyoruz bide boğazımız cokurdayıp tarifler konuşuyoruz

Bu arada bisikletin tepesinden yazıyorum 25 dk oldu 10 dk daha yapayım

Aynı canım ben ikisinede limon sıkıp yiyorum çok güzel oluyo

çok severim ekşi şeyleri.
Bu arada bisikletin tepesinden yazıyorum 25 dk oldu 10 dk daha yapayım

helal olsun hem çocuk hem ev bide böyle ne enerji bravo süper annesin valla

çok severim ekşi şeyleri.

helal olsun hem çocuk hem ev bide böyle ne enerji bravo süper annesin valla

Ne demek canım ya ay utandım o senin süperliğin canım eminim sende süper ötesi bi anne olucaksın

Ne demek canım ya ay utandım o senin süperliğin canım eminim sende süper ötesi bi anne olucaksın

inşallah ta bende süper ötesi Bi mayışıklık var oldum olası,anca çocuğa yetişirim galiba.koş koş sen kaytarma sakın,bana bakıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…