• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

bu arada yarın akşama kadar giremiycem nete bu hafta benim için hiç güzel geçmedi kilo vermedim:17: kilomu bildiriyorum 90.:37:

Son düzenleme:
var aslında ama onuda duymuşsundur canım 5 günde 5kilo diyeti sadece patates yok meyve yumurta et tavuk sebze güne neyle başlarsan onunla devap edip onunla bitireceksin ben defalarca yaptım her yapmamdada 3 kilo verdim...

Evet onuda duydum aslında bilmiyorum kararsızım ya :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar ben regl oldum bugun ve asiri siskinim.acikcasi hic tartilmak istemiyorum ben kilo bildirimimi bir dahaki hafta yapsam olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada yarın akşama kadar giremiycem nete bu hafta benim için hiç güzel geçmedi kilo vermedim:17: kilomu bildiriyorum 90.:37:
olsun canım önemli değil hepimiz ara ara durma dönemine giriyoruz

arkadaslar ben regl oldum bugun ve asiri siskinim.acikcasi hic tartilmak istemiyorum ben kilo bildirimimi bir dahaki hafta yapsam olur mu

olur canım şimdiden bildirdin ya önemli değil aynı kilonu tekrar yazıyorum

Onu bende içemem nolcak onuda eksik tutalım
Yapabilirmiyiz ki şuan bütün hayat enerjim bitik. Ruh Halim çöküntüde ağlıyorum ağlıyorum bitmiyo saçma sapan bişeyine bozuldum eşimin çok büyük olay gibi ruh Halim çöktü resmen niye böyle oldum bilmiyorum regl dönemi de yakın değil ama

ne oldu canım yaa çok özel değilse anlatımrısın ah bu erkeklerrrrrrrrrr

şeyma baktım canım hiç fena değil hakikaten, yorumlarıda okudum yapanlar vermiş ama 3 günde 4.5 kilo çok enteresan..insan aç kalmaz ki,menüde çok güzel denemeye değer derim arkadaşım :34::34:

var aslında ama onuda duymuşsundur canım 5 günde 5kilo diyeti sadece patates yok meyve yumurta et tavuk sebze güne neyle başlarsan onunla devap edip onunla bitireceksin ben defalarca yaptım her yapmamdada 3 kilo verdim...

bunu benimde çevremde yapanlar oldu ve güzel kilo verdler biliyorum
ama benim gözüm yemiyor meyve günü aynı meyve olmak zorundamı
yani sabahtan akşama kadar????

Teşekkür ederim eylemsevcan :) bu bes gun diyetine ben de başlayacağım yarin size bes gun sonunda sonucu bildiririm isterseniz

bunu benimde çevremde yapanlar oldu ve güzel kilo verdler biliyorum
ama benim gözüm yemiyor meyve günü aynı meyve olmak zorundamı
yani sabahtan akşama kadar????

hayır tabiki canım bütün gün sadece elma yada kayısı yenebilrmi kendini bıktırma öyle, meyve salatası yap çeşit çeşit meyveler kullanabilrsin yani ben öyle yaptım sonuçta aldım gerçekten,, zamanında 107 kiloydum canım nerden baksan 17 kilo verdim, 9 kilosu bu diyet sayesinde gitti ve bıraktığım zamanda hiç kilo almadım geriye ... sebze günündede sadece patlıcan yenebilrmi sebzeleride közlüyorum ben salatasını yapıyorum baharatlı sarımsaklı nefis oluyor.. artık karpuzda çıktı harika bi alternatif ... şeymanın bahsettiği amerikan vakfı diyetini yapıcam 3 gün bakalım gelişmeleri yazarım bidahaki tartı günümüze kadr inşallah:32:

hayır tabiki canım bütün gün sadece elma yada kayısı yenebilrmi kendini bıktırma öyle, meyve salatası yap çeşit çeşit meyveler kullanabilrsin yani ben öyle yaptım sonuçta aldım gerçekten,, zamanında 107 kiloydum canım nerden baksan 17 kilo verdim, 9 kilosu bu diyet sayesinde gitti ve bıraktığım zamanda hiç kilo almadım geriye ... sebze günündede sadece patlıcan yenebilrmi sebzeleride közlüyorum ben salatasını yapıyorum baharatlı sarımsaklı nefis oluyor.. artık karpuzda çıktı harika bi alternatif ... şeymanın bahsettiği amerikan vakfı diyetini yapıcam 3 gün bakalım gelişmeleri yazarım bidahaki tartı günümüze kadr inşallah:32:

Waw tebrik ederim canım ya baya bi vermişin

şeyma baktım canım hiç fena değil hakikaten, yorumlarıda okudum yapanlar vermiş ama 3 günde 4.5 kilo çok enteresan..insan aç kalmaz ki,menüde çok güzel denemeye değer derim arkadaşım :34::34:

4.5 veremesekte 2 veririz belki başlayalım yarın olur mu kesin yapıcan mı

4.5 veremesekte 2 veririz belki başlayalım yarın olur mu kesin yapıcan mı

verdim evet canım çok teşekkür ederim ...diyete başlıycam evet ama eksiklerim var yarın onları alayım diyorum salıya uyar bana bakalım nekadar verecez :D

ne oldu canım yaa çok özel değilse anlatımrısın ah bu erkeklerrrrrrrrrr

Yok ya çok basit bi atışma ama işte bazen bende çocuk gibi oluyorum. Dün sabah gösterişli bi yatak örtüm var onu serdim misafirler gelicektiya
havan kime dedi bende ne havası temiz temiz güzel görünsün evimiz dedim oda herzaman lazım o temizlik dedi
Aşk olsun temiz değil mi heryer herzaman dedim ama çok bozuldum işe gidicek oyalanıyo orayı burayı dağıtıyor bide gelmiş yardım edilecek bişey var mı dedi bende sen yeter ki bi git evden dedim :D bozuldu
Akşam geldi trip trip öyle yattı Sabah'ta öyle çıktı surat asık bende çok kırıldım içimden öyle işte şimdi normaliz ama ben yüz vermiyom :D :D

verdim evet canım çok teşekkür ederim ...diyete başlıycam evet ama eksiklerim var yarın onları alayım diyorum salıya uyar bana bakalım nekadar verecez :D

O zaman ben yarın başlıyım herşeyim var çünkü

tamam sen başlada şeyma bu yarım tabak havuç ne ya kaç taneye tekamül ediyor bunu anlamadım :9:

ayrıca canını sıkma ltfen canım çok saçma şeyler yüzünden kavga çıkıyor bazen umarım herşey yoluna girer bir an önce....

tamam sen başlada şeyma bu yarım tabak havuç ne ya kaç taneye tekamül ediyor bunu anlamadım :9:

ayrıca canını sıkma ltfen canım çok saçma şeyler yüzünden kavga çıkıyor bazen umarım herşey yoluna girer bir an önce....

Bilmiyomki benimkinde havuç yok dur paylaşayım foto olarak

Sağol canım sabah öyle taktım geçti işte :)

Back