Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hafa sonu giremedim neler yemedim ki özlediğim her şeyi yedim ama bi pazartesiden itibaren geri dönüyorum kızlar :)) iyi geceler :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kaçgündür geliyorum bakıyorum sayfaya, yüzüm kızarıyor yazamıyorum bu hafta benim için tam bir fiyaskoydu misafirler piknikler mangallar çok üzgünüm ya hiçbirşey yapamadım doğru düzgün:26: ama yarından itibaren tekrar kendime geliyorum sporumu tranbolini aksatmadan yapacam inşallah ...

68.-- bişiler olmuşum çok mutlu oldum ya hızlı verebiliyorum ama verdiğim gibi pek duramıyorum bu arada yeni katıldım gruba ne yapmam gerekio ...

Hafa sonu giremedim neler yemedim ki özlediğim her şeyi yedim ama bi pazartesiden itibaren geri dönüyorum kızlar :)) iyi geceler :))))

afiyet olsun datlum ödül günündü sanırım bu hafta hepimiz için iyi geçsin inşallah

Evet canım ya yatılıydı gidiyorlar Pazartesi. Bende düzene giricem inş spor diyet hepsi kaldı
Sen naptın yoktun uzun zamandır

biraz hastaydım iyileşene kadar başlayamadım işte ama bugün o şok diyeti yapmaya başlıyorum eylemle.bugun kurtuluyosun sende inşallah sabah giderler. sen nasılsın?görüşmeyeli sende baya vermişsin değilmi?

canım o baharatlar tüp bebeğin tutunması için.

68.-- bişiler olmuşum çok mutlu oldum ya hızlı verebiliyorum ama verdiğim gibi pek duramıyorum bu arada yeni katıldım gruba ne yapmam gerekio ...

oh ohh çok iyi inşallah hep hızlı verirsinnnnn
bişey yapmana gerek yok tatlım arada sesini duyur bize birde kilo bildirimi günleri mutlaka bildir yeter

kızçelerrrrrrrrr
epeydir görmediğim eltilerimle ve görümcelerimle görüştüm ve
kayın biraderlerimle hepsi birden::
oooo bu ne ya süzülmüşsün nasıl böyle kilo verdin çok süper olmuşsun yöntemini
bizede söyle falan filan yok yaa o kadar çok vermedim altı üstü
4-5 kilo kadar dedim ama inanmadılar 10 kilodan fazla vermişsindir diyor
kayınbiraderim o hiç öyle 5 kilo gibi durmuyor falan çok güzel oldu yannniii
ben bu gazlaaaaaa......

canım 2 mayısda o düştüğün kilonu bildir daha da düşersen son halini bildirmeyi sakın unutma bir gün öncede bildirebilirsin

Son düzenleme:

bu arada canım tebriklerrrrrrrrr bravo sanaaaaaaa bende bir kaldı kalış o kalış 4 kiloya kadar güzel verdim şimdi bir durdu tam durdu
gene dikkat ediyorum ama olmuyor 61 de takıldım kaldım inşallah 2 mayısa kadar bir değişme olurda bir şevk gelir tekrar üstümeeeee

Ne şok diyeti kızlar banada diyin bende nesfite başladım bugün

Ne şok diyeti kızlar banada diyin bende nesfite başladım bugün

daha bulamadık kızzzzzzzz bende sabahtır araştırıyom acaba ayran detoksu mu yapsak bilemedim
bugünde kimseler girmedi kalakaldım bir başıma misafirin gittimi canımcım???

bir siteden alıntı yaptım;

2 yıl önce
Denedim sonuç aldım, buraya da yazıyorum.

2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

daha bulamadık kızzzzzzzz bende sabahtır araştırıyom acaba ayran detoksu mu yapsak bilemedim
bugünde kimseler girmedi kalakaldım bir başıma misafirin gittimi canımcım???

Gittiler ya. Sıkıca başladım bugün şimdide koskaca halıflex döşeli salon onu sildim koltukları sildim yakalım şu kiloları

Gittiler ya. Sıkıca başladım bugün şimdide koskaca halıflex döşeli salon onu sildim koltukları sildim yakalım şu kiloları

oohhhhhhhh maşallahhhhhhh işte böyle tam gazzzzz bravo sana
bugün bu millet nerde yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…