- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.141
kudurdum ben bugün ama yarın sınavlarım var diye boşladım
adetimde gelecek o yüzden kısmıyorum artık
ohhhh bir rahatımki sormayın be ya
bu bildirimde benden bir sonuç beklemeyin yükselmezsem
öpecem başıma koyacam
Şeyma kızz kaynanan heves etmiştir
yıllar olmuştur kelli felli yatak odalarında yatmayalı bırak kız kadınceğizi....
Ha ha haaa
Bir ay yatak odasinda kalacak deyilya canim esinde yanasmaya baslamis nasıl olsa madem soylemiyo kendisi birak kudursun elbet tak edip soyliycek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne 10 kardeş mı Allaaaahh :))) düşünemiyorum
Aynen canım ben hiç yüz göz olmuycam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hevesini yiyim kız ay ben bu ara herşeye gıcığım zaten :)
Görümcem olsa böyle davranamazdı sağolsunlar 5 görümcem var hepsi görgülü saygılı kardeşim gibiler.
Kız benimkilerde 10 kardeş
Amannn ogle saati yapilan kacamaktan bisey olmaz bende iki gun once yedim bosverrrrrrrr afiyet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
He eylem eltiyiz
oooo canım benim biricik eltim benim
Yaşammm nerdesinnn, bizde mi elti olsak napsak :)))))
yok canım kıskanmıyorum :)) Allah bozmasın arkadaşlığınızı
benimde tek 1 görümcem var 20 yaşında
anaa küçükmüşde
kaynın??
tek 1 görümce kayın mayın yok :)))
gencecikte kayınvalidem var 47 yaşında ve daha genç gösteriyor
aboowwwwwwww
peki iyilermi??
iyiler çok şükür biraz kayın pederim herşeye fazla karışıyor fakat kayınvalidem den Allah razı olsun herşeyime yardımcı olur, 1 bina var aramızda o yüzden onlarla yaşıyorum gibi (hem iyi hem kötü tabiki). işe başladığımda her perşembe günleri temizlik yapti bizim evde, hamile kaldım aynı şekilde devam hiç birşeyi bana bırakmadı (bazen tabi fazla oluyordu ama ben uyardım güzelcene, hele ilk evlendiğimizde çok uğraştım halen daha uğraşıyorumd a Allah kötüsünden korusun kötü değiller çok şükür sadece yönetici tavırları beni delirtiyo)
e çocuk oldu 3 aylıkken ben işe başladım o bakıyor oğluma çokta güzel bakıyor hiç aklım onlarda değil çok rahatım çok titiz bir insan her konuda iyide yetiştiriyor oğlumu yani Allaha şükür.
bu arada ben Fransadan gelin geldim herşeyimi bırakıp geldim ailem orda burada kimsem yok o yüzden fazla düşüyorlar üstüme, bu kızın ailesi biziz vazıfemiz diye düşünüyorlar da ben gelemiyorum bazen bu kadar ilgiye :))) yalnızlığı seviyorum çünkü...
yani anlayacağınız böyle daha daha roman olur :)))
iyiler çok şükür biraz kayın pederim herşeye fazla karışıyor fakat kayınvalidem den Allah razı olsun herşeyime yardımcı olur, 1 bina var aramızda o yüzden onlarla yaşıyorum gibi (hem iyi hem kötü tabiki). işe başladığımda her perşembe günleri temizlik yapti bizim evde, hamile kaldım aynı şekilde devam hiç birşeyi bana bırakmadı (bazen tabi fazla oluyordu ama ben uyardım güzelcene, hele ilk evlendiğimizde çok uğraştım halen daha uğraşıyorumd a Allah kötüsünden korusun kötü değiller çok şükür sadece yönetici tavırları beni delirtiyo)
e çocuk oldu 3 aylıkken ben işe başladım o bakıyor oğluma çokta güzel bakıyor hiç aklım onlarda değil çok rahatım çok titiz bir insan her konuda iyide yetiştiriyor oğlumu yani Allaha şükür.
bu arada ben Fransadan gelin geldim herşeyimi bırakıp geldim ailem orda burada kimsem yok o yüzden fazla düşüyorlar üstüme, bu kızın ailesi biziz vazıfemiz diye düşünüyorlar da ben gelemiyorum bazen bu kadar ilgiye :))) yalnızlığı seviyorum çünkü...
yani anlayacağınız böyle daha daha roman olur :)))
ah canım benimm evet ilgininde fazlası fazla oda sıkar insanı
Allah yardımcın olsun
eşinle sorun yoksa gerisi çokda önemli değil
hangi işte çalışıyorsun özelmi devletmi??
Ne güzel canım Allah bozmasın.
Benimkilerde çok iyi Allah razı olsun Allah beterinden korusun işte ufak tefek şeyleri şeytan uğraşıyo sorun yapıyoruz. :)
özel Fransız şirketinde çalışıyorum tekstil mümessil firma, müşteri temzilcisiyim
özel Fransız şirketinde çalışıyorum tekstil mümessil firma, müşteri temzilcisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?