Esnek Diyet Arkadaşlığı

deniz benimde ailem uzakta bende gubetteyim biz bence elti deyil bacı olalım eltiden hayır gelmez zaten

katılıyorum bacımmmm :13:

:13: ben bugün çok acıkıyorum yaaa
12:00 bir çubuk dondurma yedim
15:00 bir kase çorba 1 dilim ekmek 2 zeytin yedim

bide ara öğun yapıp bu günü kapatacaktım ama dayanamadım 1 tane yumurta haşlayıp yedim tok tutsun diye 1 tanede büsküvi yedim bugun nasıl bitecek bilmiyorum çok iştahım açık

aynen bend eöyleyim bugün bazen canım hiç bişey istemiyor bazende ne yiyeceğimi şaşırıyorum acaba şekerimiz falanmı düşüyor??

bende öğlen:
1 enginar zeytin yağlı + az yeşil salata + parça tavuk beyazından + kiraz + 1 dilim karpuz
ara: 2 büskuvi eti form çıkolatalı + salatalık

akşam yememeği planlıyorum her zaman ki, ama her zamnki gibi elbet yiyeceğim o kürden yapamaya çalışıcam bu akşam yoğurt+ zerdeçal...

sen ne yaptın o kürü ?

ben yapmadım o küru regl oldumya olmadanda önce miğdem bulanır biraz içim almadı reglim bitsinde yaparım

hmm anladım, miğde mi bulandırıyor çok mu kötü ??
bende bu akşam tek onu yiim diyorum ..

Yok kür migde bulandirmiyor benim migdem bulaniyor onda zencefil ve tarcin tadi aliyosun ferahlatici bile hatta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bend eöyleyim bugün bazen canım hiç bişey istemiyor bazende ne yiyeceğimi şaşırıyorum acaba şekerimiz falanmı düşüyor??

Tabikide şu zikkim regl yuzunden seninkide yakin ya ben 3gunu bi atlatsaydim istahim azalır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah 1 tost 3 çatal yumurta
1 halley
Şimdi de 1 tabak bulgur ve yarım kase ayranlı çorba bişey yememdaha hurma yerim belki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde regli olmama 6 gün var

Sağol canım sen napıyon o kürden bi fayda gördün mü hissettinmi

yok kız yapamadım ki daha fırsat olmadı her akşam kayınvalidemlerde yemek yediğimiz için eve geç geçiyoruz, geçen erken geçtim yapacaktım ama oğlumun huysuzluğundan bir şey yapamadım
bu akşam inşallah deneyeceğim kayınvalidem le görümcem yok bi kayınpederim var gene mecbur orda olacağımda onlar gelmeden ben yerim yoğurdumu haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…