• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

kız şeyma sen bidiğimiz çıtır olmussun daha ne istiyosun hadi çokkk ince oluyum diyosan 90 cm ol yeter

Yok ya ben 36 beden giyiyordum öyle olmak istiyom :D
Aldığım etekler 38 beden birinin beli bayaaaa bi bol heralde geniş kalıbı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bu aralar o kadar meşgulum ki hiç giremiyorum o yüzden şimdiden kilo bildirimimi yapayım yoksa yarın unuturum kesin :(
68,5 kiloyum :1:

Son düzenleme:
Aaaaa cidden mi bravo sana o zaman canım tekrar tebrikler valla

Hayatımda hiç okadar kilolu olmadım kilo dan çok korkuyorum çünkü anneme obez teşhisi kondu. Allah hastalıklarla imtihan etmesin sağlıklı ve kilosuz olalım inş kilo bütün hastalıkların başı.

benim bünyem ve iştahım çok musayit kilo almaya annemde kilolu çabam zayıflamak ve zayıf kalmakkk

Yok ya ben 36 beden giyiyordum öyle olmak istiyom :D
Aldığım etekler 38 beden birinin beli bayaaaa bi bol heralde geniş kalıbı

ay senin 36 ını yerm ben olacaz kız 38 de olacaz 36 da hem 36 olmak için 5 -6 kilo versen yeter 48 felan olmana gerek yok

Kızlaaaaar çok mutluyum alış veriş yaptım ve 38 beden eteklerin beli bol bol oldu önceden 40 beden rahatça olurdu ayyyy çok mutluyum

ayyy çok sevindimm ben son zamanlarda hiç kontrol etmedim ne alemdeyim bilmiyom

ama basenlerim 93
göbeğim 92
bacaklarım 52
belim 71
boyum 1.58

ye canımm arada hiç bişey olmaz o da ödülün olsun bak 57 i gördün daha ne olsun senin hedefin neydi eylem

benim hedefim 57 idi ama ona ulaştım sayılır yeni hedefim şimdilik 55 sonrada şeymanın kaktırmasıyla 48 olacak inşallah

ben bu aralar o kadar meşgulum ki hiç giremiyorum o yüzden şimdiden kilo bildirimimi yapayım yoksa yarın unuturum kesin :(
68,5 kiloyum :1:

tebrikler canım gelsin halayınnn bravoooooooo
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Eylem sen zaten inceymişin kız

Ben bi karar aldım kızlar yediklerimin kalorisini saymıycam ne varsa ondan yiyip en azını yemeye çalışıcam akşama kadar az kalori alıyorum diyelim psikolajik olarak acıkmadan daha çok az kcal aldım diyip hoooop mideye olmadık şeyleri indiriyorum .

Ayyy kizlar cok yoruldum benim ufaklik bisiklet surmeyi ogreniyor 1saattir disaridayiz öldüm cok yoruldum ben sporumu buldum valla bi sabah cikiyoruz bi aksam ustu 1er saatten 2saat yürüyüş den daha yorucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy kizlar cok yoruldum benim ufaklik bisiklet surmeyi ogreniyor 1saattir disaridayiz öldüm cok yoruldum ben sporumu buldum valla bi sabah cikiyoruz bi aksam ustu 1er saatten 2saat yürüyüş den daha yorucu

en güzel spor o canım
bizde çocuklarla çıktıkmı haşadım çıkıyor
ordan biliyom

Eylem sen zaten inceymişin kız

Ben bi karar aldım kızlar yediklerimin kalorisini saymıycam ne varsa ondan yiyip en azını yemeye çalışıcam akşama kadar az kalori alıyorum diyelim psikolajik olarak acıkmadan daha çok az kcal aldım diyip hoooop mideye olmadık şeyleri indiriyorum .

ama ben kendimce hiç ince gelmiyom kendime
az daha lazımmmmmm

Merhaba kizlar.

Beni sorarsaniz bu iki gundur hersey maf oldu oglum hasta ne yedigimden anliyorum ne biseyden atesi bir inip cikiyor yediklerime hic dikkat etmedim yarin ki sonuctan korkuyorum :((( az once corn flakes yedim bir avuc daha bisey yemiim diyorum yarina kdr... dayanabilirsem tabii

Merhaba kizlar.

Beni sorarsaniz bu iki gundur hersey maf oldu oglum hasta ne yedigimden anliyorum ne biseyden atesi bir inip cikiyor yediklerime hic dikkat etmedim yarin ki sonuctan korkuyorum :((( az once corn flakes yedim bir avuc daha bisey yemiim diyorum yarina kdr... dayanabilirsem tabii

Aha canım çok geçmiş olsun. Rabbim hemen şifasını versin inşallah önemli değil kilon bebişin iyileşsin gerisi önemli değil önce sağlık

Merhaba kizlar.

Geçmiş olsun rabbim sifa versin sonuclar güzel cikar inşallah da sen de diyetine devam edersin

Simdi bir dolu tabak bulgur domatesli pilavi bir kase yogurt 1cikolatali gofret 1dilim kavun yedim ben iyice sapittim

Back