- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.567
- 1.123
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #21.001
Çok imdat içerikli gibi sankiAynende öyle
Allah sonumuzu hayır getire...
Boyunuz kaç?Bu arada dün işyerimin yemekhanesinde biraz pilav üstü kuru bir dilim kek ve bir porsiyon tavuk suyu çorba yedim.. sonrasında çay su içtim.. Dün sporum da vardı.. 2 saate yakın fitnesdaydım.. Ama sanırım hafta sonu o kadar yemişim kiBirde söylemesi ayıp kabızım.. Sabah tartıldım 54,6 geldim..Sanırım kabız olduğum için böyle fazla çıktım yani umuyorum..
amanin bowwwwSelam kızlar..
Ben dünden beri açlık orucuna girdim..
En son dün saat 1 de yedim.. Bugünde devam edebilirsem şayet akşama kadar direnmeyi düşünüyorum.. Şuan iyi gidiyorum..bakalım hedefim akşam 7 ye kadar birşey yememek. Sadece sıvı alıyorum..
o kesinlikle kabızlıktandır tuvalete gittiğin zaman mutlaka eksilirsinBu arada dün işyerimin yemekhanesinde biraz pilav üstü kuru bir dilim kek ve bir porsiyon tavuk suyu çorba yedim.. sonrasında çay su içtim.. Dün sporum da vardı.. 2 saate yakın fitnesdaydım.. Ama sanırım hafta sonu o kadar yemişim kiBirde söylemesi ayıp kabızım.. Sabah tartıldım 54,6 geldim..Sanırım kabız olduğum için böyle fazla çıktım yani umuyorum..
boyu 1.63 canımBoyunuz kaç?
içinizde en kısa benimmmmeylemsevcan boy 157 kilo 60.7 hedef kilo 56 geçen haftadan fark
KIZLARIMCANLARIM boy 1.63 kilo 54.5 hedef kilo 53 geçen haftadan fark
Ellssa boy 1.64 kilo 85 hedef kilo 75 geçen haftadan fark
@hatice3462 boy 1.63 kilo 70 hedef kilo 60 geçen haftadan fark
163 CM CNMBoyunuz kaç?
Canım ins tada bir diyetisyen spor hocasını takip ediyorum..O 48 saat yaptı..amanin bowwww
canım çok fazla yaaa
o kadarda yapma sağlıklı değildir bu
hiç sanmam yani
24 de fazla bence
18/6
16/8
çok güzeller onları yap canım benim
Allah korusun vücudunu çökertirsin
Anladım canım ok inş yapabilirsinCanım ins tada bir diyetisyen spor hocasını takip ediyorum..O 48 saat yaptı..
Canım açlık tedavi ediyor.. ben diyetten ziyade sağlık için arada böyle bir yapacağım böyle.. midem o kadar rahattı ki..
Peygamber efendimiz de 3 gün hiç birşey yemediği olmuş.. midesine taş bağlamış..
Bence bir sıkıntı olmaz.. Ama susuz kalmadıkça tabi..Sıvı alımına devam..
Zaten 24 yaptım canım.. 36 şimdilik olmadı..:)
tabiiki hoşgeldinizBen de katılabilir miyim
TABİİKİ öncelikle hoşgeldinizMerhaba ben Derya.Sizinle birlikte bu zayıflama sürecine katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?