Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selam kızlar..
Ben dünden beri açlık orucuna girdim..
En son dün saat 1 de yedim.. Bugünde devam edebilirsem şayet akşama kadar direnmeyi düşünüyorum.. Şuan iyi gidiyorum..bakalım hedefim akşam 7 ye kadar birşey yememek. Sadece sıvı alıyorum..

Bu arada dün işyerimin yemekhanesinde biraz pilav üstü kuru bir dilim kek ve bir porsiyon tavuk suyu çorba yedim.. sonrasında çay su içtim.. Dün sporum da vardı.. 2 saate yakın fitnesdaydım.. Ama sanırım hafta sonu o kadar yemişim ki Birde söylemesi ayıp kabızım.. Sabah tartıldım 54,6 geldim..Sanırım kabız olduğum için böyle fazla çıktımyani umuyorum..

Ama sanırım akşama kadar dayanamayacağım .. sanırım gene öğlen yemeğe gideceğim.. 24 saat açlık olacak kısmetse:)napalım yeni başlangıç için 24 de yeterli sanırım.. ara ara bunu yapmayı deneyeceğim artık..

Boyunuz kaç?

amanin bowwww
canım çok fazla yaaa
o kadarda yapma sağlıklı değildir bu
hiç sanmam yani
24 de fazla bence
18/6
16/8
çok güzeller onları yap canım benim
Allah korusun vücudunu çökertirsin

o kesinlikle kabızlıktandır tuvalete gittiğin zaman mutlaka eksilirsin

amanin bowwww
canım çok fazla yaaa
o kadarda yapma sağlıklı değildir bu
hiç sanmam yani
24 de fazla bence
18/6
16/8
çok güzeller onları yap canım benim
Allah korusun vücudunu çökertirsin
Canım ins tada bir diyetisyen spor hocasını takip ediyorum..O 48 saat yaptı..
Canım açlık tedavi ediyor.. ben diyetten ziyade sağlık için arada böyle bir yapacağım böyle.. midem o kadar rahattı ki..
Peygamber efendimiz de 3 gün hiç birşey yemediği olmuş.. midesine taş bağlamış..
Bence bir sıkıntı olmaz.. Ama susuz kalmadıkça tabi..Sıvı alımına devam..
Zaten 24 yaptım canım.. 36 şimdilik olmadı..:)

Anladım canım ok inş yapabilirsin
ben geçenlerde 24ü istedim denemek
ama göze alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…