- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.567
- 1.123
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.981
Yavaş yavas veririz Allahın izniyle. Sağlıklı tarifler araştırmak lazım, lezzetli, doyurucu.Boyumuz aynıymış hemen hemen.
Kilom 85,2 ama..
Ya benim ilk hedefim 75 di ama 70 olarak güncellemek istiyorumeylemsevcan
süpersin canım maaşallahh ok iyi sevindim pazartesi tekrar kiloları bekliyorum bundan sonra her pazartesi sıkı şekilde bekliyorum inşGÜÜÜNAAAAYYYDDDINNNN.. DINDINDINNN.:)
Selam herkese.. Hayırlı nurlu cumalar olsun:)
eylemsevcan canımcım nihayet tartıldım.. Tartım düzeldi:)
VEEEEEE güncel kg m.54,5 :)Oleyyyyy.. vermişim..Ama bu hafta dikat etmeye çalıştım.. Aç gezince gerçekten gidiyor..
kalori alımı düşüp hareket artınca gidiyormuş:)bugün baya keyifliyim şükürler olsun.. uzun zamandan sonra tartıda bu kg yu görünce mutlu oldum:))
Sağolasın canım. Aynen. Umarım bu sevincimden hafta sonu çok kaçırmam da artı olmam inşallah:)süpersin canım maaşallahh ok iyi sevindim pazartesi tekrar kiloları bekliyorum bundan sonra her pazartesi sıkı şekilde bekliyorum inş
PAZARTESİ GÜNÜ BİLDİRİMleri bekliyorum inşYavaş yavas veririz Allahın izniyle. Sağlıklı tarifler araştırmak lazım, lezzetli, doyurucu.
bende merak ediyorummBakalım Pazartesi neler olacak?
KURUyemiş yatmaya yakın iyi olurmu ki acaba?Eylemsevcan, aralıklıya benzer deniyorum. Salıya kadar denicem,fayda görürsem devam. İlk ana öğün orta düzeyde, ne çok, ne de azacık. İkinci ana öğünde yüklenip, aralarda kuruyemis, havuç, vb besleniyorum.yatmaya yakin da kuruyemise dayandim iki gündür. Bir hafta bu sekilde devam bakalım .
Valla bilmiyorum ki ikidir öyle denk geldi. Çok acıkmıştımKURUyemiş yatmaya yakın iyi olurmu ki acaba?
Nedenki?İyi geceler kızlar. Nasıl gidiyor diyet? Benim aralıklı yalan oldu.
Dayanamadım da ondan. Ara öğünlü aralıklı yapıyorum kendimce.Nedenki?
Canım yarın sabah mı, Perşembe mi tartılıyoruz ?eylemsevcan boy 157 kilo 60.7 hedef kilo 56 geçen haftadan fark
KIZLARIMCANLARIM boy 1.63 kilo 54.5 hedef kilo 53 geçen haftadan fark
Ellssa boy 1.64 kilo 85 hedef kilo 75 geçen haftadan fark
@hatice3462 boy 1.63 kilo 70 hedef kilo 60 geçen haftadan fark
bundan sonra her haftaki kilolarımızda oluşan farkı da ekleyecem inş
Tatlım ara öğünlü aralıklı olmaz ama.Dayanamadım da ondan. Ara öğünlü aralıklı yapıyorum kendimce.
olur bundan sonra her perşembe bekliyorum canlarCanım yarın sabah mı, Perşembe mi tartılıyoruz ?
Perşembe tartı verdik ya dilersen Perşembe tarrılalım.
her perşembe gelsin kilolar canlareylemsevcan boy 157 kilo 60.7 hedef kilo 56 geçen haftadan fark
KIZLARIMCANLARIM boy 1.63 kilo 54.5 hedef kilo 53 geçen haftadan fark
Ellssa boy 1.64 kilo 85 hedef kilo 75 geçen haftadan fark
@hatice3462 boy 1.63 kilo 70 hedef kilo 60 geçen haftadan fark
Tartıya gitmeden bakayım dedim cevaba göre tartılayım. Tamam canım perşembe kilolarımızı daa alıp geliyoruzolur bundan sonra her perşembe bekliyorum canlar
Al benden de o kAdar be canım.. yedim çok vallaher perşembe gelsin kilolar canlar
bende zaten hafta sonu çok kaçırdım böyle olduğu iyi oldu perşembeye toparlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?