- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.881
ne demek canımcım bana tüm yanlışlarımı söylersen sevinirim canım o ekmeği yemek istedi ondan kaynaklandıAfiyet olsun canım..
Tek eksiğin ekmeğin ya kepek ya tam buğday olsun canım..:)affına sığınarak..
olabilir canım.. arada ye tabi.. adı üstünde esnek diyetlik:)ne demek canımcım bana tüm yanlışlarımı söylersen sevinirim canım o ekmeği yemek istedi ondan kaynaklandı
Yapabildiğimi kim söyledi.. Valla bende yapamıyorum.. sadece biraz dikkat etmeye çalışıyorum o kadar..Bu diyetleri nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına hiç beceremiyorum hiç diyet yapmadım yapamadım daha doğrusu kendimi frenlemeyi bilmiyorum.
Canım bak bende yapamıyorum ama kalori hesabı yapan sitelere kayıt tuttu runca inanki oluyorbir dene istersenn özelden bir site adı veririm en güzel yöntemler böyle yoksa akıldan dikkkat edeyim demeyle olmuyorBu diyetleri nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına hiç beceremiyorum hiç diyet yapmadım yapamadım daha doğrusu kendimi frenlemeyi bilmiyorum.
olur site ismini gönderirseniz sevinirim.Canım bak bende yapamıyorum ama kalori hesabı yapan sitelere kayıt tuttu runca inanki oluyorbir dene istersenn özelden bir site adı veririm en güzel yöntemler böyle yoksa akıldan dikkkat edeyim demeyle olmuyor
tebrikler cnım..Ha gayret:)ben hala moda giremedim..izine çıktım..Memlekete gidiyoruz..inşallah vermeyi bırak almadan gelebilirim..Gelince artık tam gaz başlayacağım inş..Sabah tartıldım 56.2 yim bende61.2 yi gördüm canlar hayden devammm keee
Ok canım olsun gelince beraber devam ederiz tam gaz hayırlı yolculuklarrrtebrikler cnım..Ha gayret:)ben hala moda giremedim..izine çıktım..Memlekete gidiyoruz..inşallah vermeyi bırak almadan gelebilirim..Gelince artık tam gaz başlayacağım inş..Sabah tartıldım 56.2 yim bende
sağolasın canım..geldik bakalım ..umarım buradan dahada almadan dönerimOk canım olsun gelince beraber devam ederiz tam gaz hayırlı yolculuklarrr
ah cnm ben hepsini biliyorum ama uygulama tatilde sıfır maalesefUzman isim hayat boyu fit kalmanın sırrını açıkladı
Yaza girerken telaşla yapılan şok diyetler, faydadan çok zarar veriyor. Temiz beslenme, düzenli egzersiz yapmak ve yeterli su tüketimi ise ilk günden itibaren yüz güldüren sonuçlar vaat ediyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuğba Küçük, kısa sürede kilo vermek ve daha ince görünebilmek için uygulanan...m.sabah.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?