Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar.. Hayırlı cumalar..
ben iki gündür biraz cozuttum.. arkadaşların doğum günleri oldu.. pasta yidimmm
o yüzden buraya yazmaya yüzüm olmadı.. ama inşallah tekrar başlıyacağım..
2 HAFTA izine çıkıcam kısmetse..,
memlekete gidicem ama oradada dikkat edicem bu sefer inşallah.. kilo alıp dönmek istemiyorum artık
pazartesi güncel kilomu yazarım eylemsevcan canımcımm..

Bu diyetleri nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına hiç beceremiyorum hiç diyet yapmadım yapamadım daha doğrusu kendimi frenlemeyi bilmiyorum.
Yapabildiğimi kim söyledi.. Valla bende yapamıyorum.. sadece biraz dikkat etmeye çalışıyorum o kadar..
bir şeylerden kısmaya çalışmak benimkisii.. keşke düzenli diyet yapabilsem daha ne isterdim):

Bu diyetleri nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına hiç beceremiyorum hiç diyet yapmadım yapamadım daha doğrusu kendimi frenlemeyi bilmiyorum.
Canım bak bende yapamıyorum ama kalori hesabı yapan sitelere kayıt tuttu runca inanki oluyorbir dene istersenn özelden bir site adı veririm en güzel yöntemler böyle yoksa akıldan dikkkat edeyim demeyle olmuyor

slmlar canlar
nasıl gidiyor ben ilk dikkatli davranışlarımı gerçekleştirmiş bulunmaktayım
en azından gece yeme krizlerime dikkat ettim bundan sonra kiloları vermeye başlayacam inş
sizlerde durumlar nasıl??

tebrikler cnım..Ha gayret:)ben hala moda giremedim..izine çıktım..Memlekete gidiyoruz..inşallah vermeyi bırak almadan gelebilirim..Gelince artık tam gaz başlayacağım inş..Sabah tartıldım 56.2 yim bende
Ok canım olsun gelince beraber devam ederiz tam gaz hayırlı yolculuklarrr

ah cnm ben hepsini biliyorum ama uygulama tatilde sıfır maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…