- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.921
ne yaptın ki canım.. Reglinmi yakın ki?63.1 bu neeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yaptın ki canım.. Reglinmi yakın ki?63.1 bu neeeee
Ay sadece dün baya bi kaçırdımne yaptın ki canım.. Reglinmi yakın ki?
tebrikler canım motivenden bende istiyorummmmbende sabah tartıldım 55,1 canım bende..
Canım ödem vardır.. Sıkma canını.. HERGÜN TARTILMAMAMK gerekiyor..Ay sadece dün baya bi kaçırdım
ama bir günlük icraatla bu kadar olur mu yaaa
bak demekki ödem tutmuşsun canım:)
İNŞ CANIM yyaa sinir krizi geçirdimmbak demekki ödem tutmuşsun canım:)
Kızzz Allah seni ne etmesin yaa.. ne dert ediyorsun o kadar:)İNŞ CANIM yyaa sinir krizi geçirdimm
ODA doğru canımcım çok haklısınKızzz Allah seni ne etmesin yaa.. ne dert ediyorsun o kadar:)
Sağlık olsun be canım.. aman tek derdimiz kilo olsun:))
Günaydın hayırlı nurlu cumalar canım..
AA evet oda çok önemli spor yapınca insanlar bile fark ediyor sen zayıfladın mı diyorlarGünaydın hayırlı nurlu cumalar canım..
Maşallah sana hadi bakalım..
Bak bugün de ben fazla çıktım:)))55,4 :)
ama söylemesi ayıp kabız da oluyor ben.. sanırım ondan.. Ödemde olabilir.. bakalım hayırlısı..
Ama görüntüm iyi gidiyor.. sporun faydasını görüyorum..:)Eteklerimden anlıyorum inceldim:)
süperrr
MAŞALLAH CANIM.. Bende 55,4 e çakıldım.. ama pek dikkat edemiyorum gene bu arakırmam lazım şunu..
60.4 çok şükür...
EVET DİKKATİ BIRAKINCA HEMEN ÇAKILIYOZ CANIM haklısın hep dikkat pür dikkat gerekMAŞALLAH CANIM.. Bende 55,4 e çakıldım.. ama pek dikkat edemiyorum gene bu arakırmam lazım şunu..