- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.741
Dikkat etmediğim an alıyorum ya ömür boyu diyet yapamam ki
Dün o kadar abarttım ki poğaça, tost, kuruyemiş, cips tarzı şeyler yedim. Kilo hemen tartıya yansıyor ilginç. Ama napim bazen canım çok istiyoraynen bende öyleyim o yüzden hep dikkat etmeye çalışıyom ama bazen de salıveriyom
yalnız şunu iyi öğrendim ki eğer akşamları yemekten sonra çok bişey yemezsem mesela yemeği yiyip sonra da biküviler tatlılar devam edince işte asıl kilo aldıran o canım
OLsun boşver hiç vazgeçme bende dün o kadar çok yedimki bide işin ters tarafı karbonhidrat makarna, hamburger patates cipsleriii ama bugün sıfır inş akşama kadar böyle devam ettirebilirimDün o kadar abarttım ki poğaça, tost, kuruyemiş, cips tarzı şeyler yedim. Kilo hemen tartıya yansıyor ilginç. Ama napim bazen canım çok istiyorbugün dengelemem gerek 1000 kalori de kalıcam inşallah
TABİİki hoşgeldiniz boyunuzu kilonuzu yazmışsınızMerhabalar, ben de aranıza katılabilir miyim?
boyum 169, kilo 71, hedef 55, aylık hedef 68.
Teşekkür ederimmmTABİİki hoşgeldiniz boyunuzu kilonuzu yazmışsınız
pazartesi günlerigüncel kilolarımızı bildirdiğimizbildirim günümüz var unutmazsanız sevinirim yoksa siliyorum
aa tamam peki ama hedefine ulaştın mı yoksa bıraktın mı?Canım beni sil istersen bitirdim diyetimi
Ulaştım canımaa tamam peki ama hedefine ulaştın mı yoksa bıraktın mı?
Darısı başımızaUlaştım canım
68,2 ‚yim. Pek dikkat edemedimcanlar her zamanki gibi pazartesi kiloları bekliyorum
bildirmeyenleri sileceğim çünkü motivemiz düşüyor.
ugurbocuuu
D Deltavealfa
Neseliolki
Iremizm
PapatyamsiHatun
valhalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?