- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.721
tabiiki bize boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizi de listemize ekliyim her pazartesi kilo bildirimimiz var yalnız unutmazsanız sevinirim yoksa siliyorumMerhaba, ben de katılabilir miyim kendi başıma kesinlikle motive olamıyorum
GünaydınEylemsevcan boy 1.58 kilo 59.7 hedef 56-aylık hedef 58
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 57.8 hedef 57 aylık hedef 56
Deltavealfa boy 1.68 kilo 76 hedef 55 aylık hedef 74
Meyraayse boy 1.60 kilo 71.6 hedef 50 aylık hedef 68
İremizm boy 1.59 kilo 53 hedef 50 aylık hedef 52
Papatyamsihatun boy 1.71 kilo73.5 hedef 68 aylık hedef 71
pazartesi kiloları bekliyorum canlarrr...
ay maaşallah canım darısı başımaaaaGünaydın
Sıkı bir diyetle 66,5 ‘e indim. Toplamda -5,1 kilo gittiçok mutluyum. Hedefim 60 kilo inmek . Sağlıcakla ve kolaylıkla olsun hepimiz için
Maşallah dana daay maaşallah canım darısı başımaaaa
çok şükür bende 59.2 yi gördümm
ama şimdi ilk hedefim 58.5 u görmek
onu gördüm mü şeytanın bacağını kırdım demektir.
sen nasıl yapıyorsdun diyet canım sende aralıklı oruç mu başka bir yöntemse anlatır mısın biraz?
çok mu az yiyorsun peki yoksa doyacak kadar yiyormusun??Maşallah dana daevet aralıklı oruç yapıyorum. Akşam saat 18:00 yiyorum. Kahvaltımı 10:00’da yapıyorum
Sabah: bir tane waseekmeği, bir yumurta, kibrit kutus kadar peynir, 5 zeytinçok mu az yiyorsun peki yoksa doyacak kadar yiyormusun??
bide 10dan akşam 6 ya kadar kahve çay harici birşey yiyip içmiyormusun??
aa seninki güzelmişSabah: bir tane waseekmeği, bir yumurta, kibrit kutus kadar peynir, 5 zeytin
Ara: bir elma
İkinci ara: bir avuç leblebi
Akşam: sebze yemeği ya da salata yanına et ya da tavuk ya da balık
Çağ kahve serbest
Yok çok doyurucu ve de güzel geçiyor. Bi de 18:00 gibi bir kase yoğurt üzerine tarçın ekleyerek yiyorumaa seninki güzelmiş
başka tariflerde 10da kahvaltıdan sonra bir daha hiç bişey yemek yada kalorili içmek yok
yemeğin üstüne mi?Yok çok doyurucu ve de güzel geçiyor. Bi de 18:00 gibi bir kase yoğurt üzerine tarçın ekleyerek yiyorum
Evetyemeğin üstüne mi?
Aynıııı 51
Anacım sana bişey kalmamışkiii 1 kilo ahavada karada verirsin maşallah sanaaaaAynıııı 51
Dikkat etmediğim an alıyorum ya ömür boyu diyet yapamam kiAnacım sana bişey kalmamışkiii 1 kilo ahavada karada verirsin maşallah sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?