• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

maaşallahhh Allah bağışlasın canımmmmmm
bende aynı kızım 3 oğlum 1.5 yaşındaa
çok tatlılar yaaaaaaaaaa çokda yaramazlarrrrrrrrrr
e aynı yaştaymışlar seni ben beni sen anlarsın o zaman çok zor oldu büyütmek hele kızım ın bebekliği ömrümden 10 yıl aldı desem yeridir
unutmayın bildirim günü bildiremeyecekseniz bir gün önce bildirin lütfen
tamam canım inşallah bildirim yaparım
Ne kadar sürede verdin? Uyguladığın bişey var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

13 günde verdim canım geçen yıl diyetisyenle birlikte 10 kilo vermiştim tabiii şimdi tam diyet uygulamadım ne yiyorsam yarısını yemeye çalıştım tabi tatlı pasta kola falan yok haaa kekleri çok severim sabah kahvaltısı yerine 1 dilim kek yediğimde oluyor duydun mu bilmiyorum ama şu isveç diyeti var onun mantıında ilerliyorum

slm kızlar 15-20 güne girdim 3.5 kilo verdim , ama bu ara cozuttum galiba ne bulsam yedim ama sadece ekmek yemedim bu gün tekrar başladım sıkı sıkı

yaa var yaaaaaaaa bi zayıflayım şu dünyayı elime alıp kıtır kıtır yiyecemm..... bıktım artık şişkoluktan

Son düzenleme:
slm kızlar 15-20 güne girdim 3.5 kilo verdim , ama bu ara cozuttum galiba ne bulsam yedim ama sadece ekmek yemedim bu gün tekrar başladım sıkı sıkı

çok güzel vermişsin maşallahhhhhh
iyi hadi bakalım birlikte hep ileriye inşallahhhhhhhhh

yaa var yaaaaaaaa bi zayıflayım şu dünyayı elime alıp kıtır kıtır yiyecemm..... bıktım artık şişkoluktan

aynen yaa o kadar güzel oluyorki
insanın kendine güveni geliyor harika bir duygu

Son düzenleme:
68 :( cok moralim bozuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dur hemen moralini bozma
hiç yazmıyorsun bize anlayamıyoruz nerelerde boşluyorsun bırakıyorsun biz bilelim uyaralım seni
bak bugünden itibaren sıkıca gir bize her menünü yaz
bak haftaya nasıl vereceksin

bugünkü menüm
sabah karışık tost
ara 5 fındık
öğlen ızgara tavuk yanında 2 kaşık pilav
çorba ayran
ara 1 elma
akşam nesfit 1 dolma

çizelgene baktım maşallah ne güzel 2 kilon kalmış ne kadar sürede verdin nasıl yaptın 60 lardan aşağıyı görmüşsün :46:

evet canım yıllardır hiç 60ın altına düşememiştim genç kızlık dönemim dahil
ama sonunda oldu çok şükür
sabahları kalkınca 2 bardak suyumu içiyorum illaki birinide ya limonlu ya sirkeli olmak üzere
sonra hep hafif kahvaltı yapıyorum
1-2 dilim ekmek 4-5 zeytin kkbüy peynir
ama hafta sonları hariç tabii
ara yapmıyorum öğleyle arası yakın olduğu için öğlende çorba veya ızgara salata 1-2 dilim ekmek
ikindi arası illaki 2-3 galeta veya 2-3 diyet bisküvi yiyerek
akşamada evde ne yemeği varsa yanınada illa pilav olur onu azalttım 3-4 kaşık yedim hep
akşamları ekmek yemedim
birde tabii malumunuz çikolata tatlı hepsini keserek verdim canım
günde 2 litre kadar su içtim hep
birde illaki leslie yaptım az veya çok o şekill verdim gülüm

evet canım yıllardır hiç 60ın altına düşememiştim genç kızlık dönemim dahil
ama sonunda oldu çok şükür
sabahları kalkınca 2 bardak suyumu içiyorum illaki birinide ya limonlu ya sirkeli olmak üzere
sonra hep hafif kahvaltı yapıyorum
1-2 dilim ekmek 4-5 zeytin kkbüy peynir
ama hafta sonları hariç tabii
ara yapmıyorum öğleyle arası yakın olduğu için öğlende çorba veya ızgara salata 1-2 dilim ekmek
ikindi arası illaki 2-3 galeta veya 2-3 diyet bisküvi yiyerek
akşamada evde ne yemeği varsa yanınada illa pilav olur onu azalttım 3-4 kaşık yedim hep
akşamları ekmek yemedim
birde tabii malumunuz çikolata tatlı hepsini keserek verdim canım
günde 2 litre kadar su içtim hep
birde illaki leslie yaptım az veya çok o şekill verdim gülüm

iyi valla bende aşağı yukarı seninle aynı yapıyorum diyebilirim ha bide leslie ye 10 gündür yapıyorum haftada 4 gün olucak şekilde bakalım azcık sıkılaşsam yeter

Back