- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.221
Allah korusun aman canım çok dikkatli ol kolay kolay kimseyi kabul etme kimseye gitmeBiz de daha hiç korona olmadık Allah korusun ya çok korkuyorum ben de oaktan. Geçen hafta aşı oldum. Ölen annelerin sayısı çoğalınca korktum kim bakacak küçücük bebeklerime benden başka.
Ben 69 ile doğum yaptım 1 ay sonra 63e düştüm sonra diyete başladım bugün tartıldım 57.75 kiloyum inşallah 50 ye inmeyi düşünüyorum. 53de de bırakabilirim
Boyum 1.70 aynen canin kimseyi kabul etmiyorum. Bebek görmeye gelen olamadı daha.RedGirl bideboyun kaçtı canım artık hamişliğin bitti tablomuza ekleyim
Ah canım hatırladım hoşgeldinn nasılsınn?
Canım bugün bildirim günümüzdü kilon gelmediBoyum 1.70 aynen canin kimseyi kabul etmiyorum. Bebek görmeye gelen olamadı daha.
Ay yaaa hiç giremedim bugün sen bana 58.45 yaz. Ben diyeti bıraktım son hafta bayaga saldım yeniden baslamaliyimmmmm ama çok zorlanıyorum.Canım bugün bildirim günümüzdü kilon gelmedi
Ok tamam canım yarından itibaren sıkı girelim okAy yaaa hiç giremedim bugün sen bana 58.45 yaz. Ben diyeti bıraktım son hafta bayaga saldım yeniden baslamaliyimmmmm ama çok zorlanıyorum.
Inşallah sıkı gireceğim canım. Bugüne kadar kendimce pragram hazırladım ona uyarak devam ettim. Bu hafta şok diyet uygulamayı düşünüyorum. Patates diyeti olur belki. Yani 3 4 günlük şok diyetle vücudu temizleyip sonrada yine kendi hazırladığım diyete devam ederim.Bende 61.5 canımm malesef hemen başlayalım naapmayı düşünüyorsun nasıl zayıflamayı yani?
Okey o zaman bende öyle yapayım tamamdır yarından itibaren 3 günlük patates fiyetine başlıyorum çokda severim zatenInşallah sıkı gireceğim canım. Bugüne kadar kendimce pragram hazırladım ona uyarak devam ettim. Bu hafta şok diyet uygulamayı düşünüyorum. Patates diyeti olur belki. Yani 3 4 günlük şok diyetle vücudu temizleyip sonrada yine kendi hazırladığım diyete devam ederim.
Bana güç ver birbirimize destek olalım.
Ben de çok seviyorum patatesi. Bugün haslayamadigim için çocuklarla, akşamdan 3 günlük haşlayıp yarın basliyacagim. Sen bugün mü başladın?Okey o zaman bende öyle yapayım tamamdır yarından itibaren 3 günlük patates fiyetine başlıyorum çokda severim zaten
YOK CANIM bende yarın başlıcam inş çarş perş cuma yapıp normal diyete devam edecemBen de çok seviyorum patatesi. Bugün haslayamadigim için çocuklarla, akşamdan 3 günlük haşlayıp yarın basliyacagim. Sen bugün mü başladın?
O da olur zaten şok diyetlerdeki amaç günlük 750 800 kalorinin dışına çıkmadan beslenmek. Domates salatalık zeytinde kalori çok az, tam buğday ekmeği biraz kalorili ama onu net.den bakarak hesaplayabilirsin.yalnız ben kahvaltımı normal yapıp az tam buğday ekmeği az peynir zeytin domates salatalıkla diğer iki öğünde patates yemeyi düşünüyorum canım
Bende aynen canım kasım gibi başlayım diyom benimde borçlarım var en güzeli hem diyet hem oruç süper olur beraber götürürüz inşO zaman beraber 3 gün yapalım bakalım bize 3 gün ne kadar vücut temizliği ile kilo verimi sağlayacak.
Benim 10 gün oruç borcum var daha onu da tutmam lazım.... Diyetle beraber bayilmadan tutarım inşallahgerçi onu biraz daha böyle Aralık gibi tutmayı düşünüyorum.
Tamam.. ay ben bugün yine tartıldım 59.40 çıktı 2 kilo mu aldım diyeti bırakınca anlamadım yaaaaaayarın kilomuzu tam bildirelim bide 3 gün sonunda bildirelim canım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?