- 22 Mart 2025
- 276
- 390
- 18
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
evet esnaf da iflas edebilirBen bişey merak ettim memurla evlenince ya işten çıkarsa ne olucak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet esnaf da iflas edebilirBen bişey merak ettim memurla evlenince ya işten çıkarsa ne olucak.
Benim annem herzaman vicdanlı çalışkan insana kız veririm derdi öylede olduevet esnaf da iflas edebilir
budurBenim annem herzaman vicdanlı çalışkan insana kız veririm derdi öylede oldu
16 yıllık memurum 47 bin maaşım var bununla değil yurt dışı yurt içi adam gibi bir tatil yapamadımMemuru seç bence .Dusuk maaş almıyorlar garanti iş ülke ülke gezersin evin de olur arabanda
acun için 20 yaşında sarışın ve değişik kafalı bir kız olmak lazım yahu, ben o kızın annesi yaşındayım mesela.Kesinlikle öyle. Bu konuya cevabım; ne memur ne esnaf. Ya Acun ya Ilıcalı.![]()
Gönül işi bu.böyle kataloktan seçer gibi olmaz ki.konu bana tuhaf geldi.
bunu cok duydum gercekten ogretmen erkeklerın cımrı olma meselesınıEsnafı seç diğer kriterler ortaksa adam patron kendine istediği an izin verir öğretmen erkeklerde çok cimri olur boşver
yo aslında esnaf olan cocuga daha yakındımSenin tercih belli neden buraya sordun ki. Memuru seçeceksin anladık memurda Vali mi yoksa![]()
nedennErkek öğretmenden kaçınız derim esnaf tabiki
Valla canım esim esnaf. İsler kötü olur surat bes karıs oflar puflar yakınlasmak isterim canım istemiyor der. Telefonu hic susmaz gece gündüz tatilde bayramda sürekli arayan soran bitmez (esimin araba galerisi var) hesap kitap sürekli aksam eve 8 den önce gelmez. Dükkanı düzeni düsünmeden tatil bile yapamıyoruz. Balayından dükkandaki eleman isi bırakıp gittiği için 1 gün erken dönmek zorunda kaldık sen düsün. Ben hep derimm eşime keske memur olsaydın. İsin is yerinde kalırdı derim. Esnafla evli olmanın zorlukları bunlar. Ama parası cok güzel onu da inkar edememkızlar karsımıza cıkan kısıler arasında dıger krıterlerı gecıyorum tabıkı tek sebeb yada tek krıter bu deıl onları haricen tutarsak hissiyat olarak aynı yakınlıgı hissettıgınız kişilerden evlılıkte hangısı mantıklı olur sızce
yanı bı taraf memur dıger taraf esnaff memur olanda kafa rahat ve duzenlı bı hayatmış gıbı esnafta ise stresli bı hayat benı bejkler gıbı gelıyor sızce bu dogru mu dıger krıterlerı hallettıgımı dusunurek sızce hangı taraf mantıklı
Hangi memur onlar?Memuru seç bence .Dusuk maaş almıyorlar garanti iş ülke ülke gezersin evin de olur arabanda
Siz ne iş yapıyorsunuz? Bu soruya hiç cevap vermemişsiniz. Eğer ev hanımı olup koca parası yemeyi düşünüyorsanız kesinlikle esnafı seçin. Memur ne memuru bilmiyorum ama arkadaşlarının eşleri de memur veya öğretmen olur sizi eziklerler. Esnaf eşleri genelde ev hanımı olur yabancılık çekmezsiniz.yo aslında esnaf olan cocuga daha yakındım
Daha bir hafta önce ailesiyle çalışan kişiyle evleniyim mi diye konu açmışsınız. Demek onunla görüşürken başka talip çıktı onunla da görüştünüz. İkisine de aynı mesafedeyim dediğinizi de göz önüne alırsak başka talipler çıkarsa onlarla da mı görüşmeye devam edeceksiniz aynı anda?? Bunu erkekler yaptığı zaman ağıza alınmayacak şeyler söylüyoruz.yo aslında esnaf olan cocuga daha yakındım
memuru secersen az maas ama duzenli sabit is.birlikte vakit daha cok gecirirsin.esnafta ise daha cok para ama sana ayiracak vakti yoktur .sen seckızlar karsımıza cıkan kısıler arasında dıger krıterlerı gecıyorum tabıkı tek sebeb yada tek krıter bu deıl onları haricen tutarsak hissiyat olarak aynı yakınlıgı hissettıgınız kişilerden evlılıkte hangısı mantıklı olur sızce
yanı bı taraf memur dıger taraf esnaff memur olanda kafa rahat ve duzenlı bı hayatmış gıbı esnafta ise stresli bı hayat benı bejkler gıbı gelıyor sızce bu dogru mu dıger krıterlerı hallettıgımı dusunurek sızce hangı taraf mantıklı
ya ıkıısıylde cok farklı donemlerde bı cay ıcmıslıgım var yaklasım olarak ıkısıd ıyıgıı ha zaten işin içine gırmeden kımse gercek yuzunu gostermedıgı ıcın bılemıyorum yuzde yuz.Valla canım esim esnaf. İsler kötü olur surat bes karıs oflar puflar yakınlasmak isterim canım istemiyor der. Telefonu hic susmaz gece gündüz tatilde bayramda sürekli arayan soran bitmez (esimin araba galerisi var) hesap kitap sürekli aksam eve 8 den önce gelmez. Dükkanı düzeni düsünmeden tatil bile yapamıyoruz. Balayından dükkandaki eleman isi bırakıp gittiği için 1 gün erken dönmek zorunda kaldık sen düsün. Ben hep derimm eşime keske memur olsaydın. İsin is yerinde kalırdı derim. Esnafla evli olmanın zorlukları bunlar. Ama parası cok güzel onu da inkar edememmemurun aylık kazancını günde kazandığı bile oluyor . Tabi cimrisine denk gelirsen yandın. Benim esimin eli cok acıktır hiç biseyimi eksik etmez elimde kredi kartım istediğimi gibi harcama yaparım ay sonunda tık öder. Yani esnafla evli bi insan olarak kötü ve iyi yanlarını paylaştım. Meslek açısından sorduğun icin. Ama herseyden önemlisi insanlıgı karakteri önce bunu göz önünde bulundurup yap secimini.