• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esnaf mı memur mu

Bekaret denilen zırvaya bakan erkeklerden farkınız yok.Sıfır duygu o olmazsa diğeri fısss.

Evlenemedim diye üzülen kadınlar bu konuya baksa keşke, Türkiyede bu şekilde evlenen kesim çok.Arada aşk olmadan şartlar uygunsa evleniyorlar sonra toplum neden mutsuz.Evlenmek bu yüzden asla başarı değil.

zorunlu tayın yok ogretmen dıgerıde harfıyat sırketlerı var
bence siz bu şekilde karar vermeye çalışarak kumar oynuyorsunuz gibi ama meslekten karakter tahmini yapamam stereotipler olur ki onların istisnalarını hep görüyoruz sohbetiniz var mı tanıyor musunuz hiç adamları kafalar anlaşmadan bir yola girmeyin ikisiyle de bi çay için

bence siz bu şekilde karar vermeye çalışarak kumar oynuyorsunuz gibi ama meslekten karakter tahmini yapamam stereotipler olur ki onların istisnalarını hep görüyoruz sohbetiniz var mı tanıyor musunuz hiç adamları kafalar anlaşmadan bir yola girmeyin ikisiyle de bi çay için
yani öğretmen diye halim selim, efendi, düzgün, iletişimi iyi vs. erkek sanırsın

"annem benim herşeyimdir sen de ona hizmet edeceksin, senin maaş kartın bende duracak" diyen bir hırbo çıkar. giydiğine karışır, gezdiğine karışır. bir de maaşını yüz bin milyor sanan aileden görmemiş memur erkek hiç çekilmiyor, memur olayım atanayım kafasıyla yaşayan üniversitede filan bir şey görmeyen tüm dünyası o kadar olan erkeklerin (polisler filan da böyle) çift maaş ellerine geçince bi dengesi şaşıyor.

esnaf dediğin adamın arkadaş çevresi sorunlu olur, çalışma saatleri çok olur, aile hayatı düzensiz olur diye korkarsın adam okulunu filan okumuştur, bu işten daha iyi kazanıyorum diye bu işi sürdüyordur, 7/24 çalışmıyordur, güzel yaşıyordur.

hadi bakalım nasıl seçecez şimdi?

Bekaret denilen zırvaya bakan erkeklerden farkınız yok.Sıfır duygu o olmazsa diğeri fısss.

Evlenemedim diye üzülen kadınlar bu konuya baksa keşke, Türkiyede bu şekilde evlenen kesim çok.Arada aşk olmadan şartlar uygunsa evleniyorlar sonra toplum neden mutsuz.Evlenmek bu yüzden asla başarı değil.
27 olucam evlenemeyen biri olarak Hanımefendi seçip beğenip evlenecek işte ne güzel bence başarı

yani öğretmen diye halim selim, efendi, düzgün, iletişimi iyi vs. erkek sanırsın

"annem benim herşeyimdir sen de ona hizmet edeceksin, senin maaş kartın bende duracak" diyen bir hırbo çıkar. giydiğine karışır, gezdiğine karışır. bir de maaşını yüz bin milyor sanan aileden görmemiş memur erkek hiç çekilmiyor, memur olayım atanayım kafasıyla yaşayan üniversitede filan bir şey görmeyen tüm dünyası o kadar olan erkeklerin (polisler filan da böyle) çift maaş ellerine geçince bi dengesi şaşıyor.

esnaf dediğin adamın arkadaş çevresi sorunlu olur, çalışma saatleri çok olur, aile hayatı düzensiz olur diye korkarsın adam okulunu filan okumuştur, bu işten daha iyi kazanıyorum diye bu işi sürdüyordur, 7/24 çalışmıyordur, güzel yaşıyordur.

hadi bakalım nasıl seçecez şimdi?
Erkek öğretmenden kaçınız derim esnaf tabiki

kızlar karsımıza cıkan kısıler arasında dıger krıterlerı gecıyorum tabıkı tek sebeb yada tek krıter bu deıl onları haricen tutarsak hissiyat olarak aynı yakınlıgı hissettıgınız kişilerden evlılıkte hangısı mantıklı olur sızce
yanı bı taraf memur dıger taraf esnaff memur olanda kafa rahat ve duzenlı bı hayatmış gıbı esnafta ise stresli bı hayat benı bejkler gıbı gelıyor sızce bu dogru mu dıger krıterlerı hallettıgımı dusunurek sızce hangı taraf mantıklı
A Aysenimi sen ne diyorsun bu işe?

Eşim memur.Ne evimiz var ne de arabamız.Gezdiğimiz tek şehir eşimin memleketi 😂😂
2 memur değil, tek memur yeşil pasaportlu arkadaşlarım var

kız mesela bu sene pegasus uçuş başlattı bremen'e hemen bilet aldı oraya gitti, geldi nice'a gitti, ondan önce de münih uçmuştu son 5-6 ayda uçuşları bunlar. gittiği yerde bir konaklama (paylaşım) uygulaması üzerinden buluyor kalacak yeri, genelde şehir gezisini kendisi yapıyor, şehrin lokalleri ile de etraf geziyor, doğa parkurlarını filan da gezer -sever çünkü günde 20 bin adım atan bir arkkadaşımız. ona da aynı uygulamadan çeşit çeşit msafirler geliyor geldiklerinde biz de lokal insanlar olarak akşam takılıyoruz bazen oradan biliyorum.

evi var, arabayı gezmekten alamıyor ama aslında alır.

erkek olan (aynı şehirde benzer sürelerde çalışan memur kişiler) hobi olarak müzikle uğaşıyor, onun da evi arabası filan var, gezerken uygulamaları kullanıyor mu bilmiyorum, konser vs. temalı geziyor olma ihtimali daha yüksek.

benim kız kardeşimin de var yeşili
daha 1 kere kullanmışlığı yok
karı koca memurlar (evleri arabaları da var esasen de eniştenin ailesi sağ olsun çok yardım ettiler, hem madden hem çocuklara onlar baktılar + bizim aileler kalabalık düğün takısı çoktu, yoksa evlenince biriktirip aldılar desem yalan) ama yurtdışı gemek gibi bir kafaya erişmeleri için 35 yaşa gelmeleri gerekiyordu daha yeni yeni geldiler, benim ülke ülke gezen arkdaşlarım (ben dahil) 20 olmadan ilk gezmelerini yapmış kişiler.

bir de evinizde dresuar , terek vs. varsa (bu tarz ve öncelikler meselesi) ve/veya çocuk olup bakıcı bakıyorsa (bu da aylık ödeme miktarının fazla olması ani plan yapamama meselesi) gezemezsiniz benim çıkarımım bu.

temel olarak kafa yapısı farkı bu yani. :D bunu sayfalarca yazmamak için kısa özet geçiyorum.

ecnebiler speed date yapıyor 20-30 kişi bir mekanda toplanıyor 5'er dakika sohbet edip masa değiştire değiştire milletle tanışıyorlar gecenin sonunda eşleşenler yollarına devam ediyor... fiziksel çekime bakılıyordur. yaş, meslek, memleket, gelir, mülk, din vs. dönüyordur. millet ya kuduruk ya umutsuz ahaha

Back
X