lolita ve noami hakkında bilgim yok çok önerdikleri için denicem lolita için çok güzel diyolar hypnoticte açıkta rakı kokuyo ama orjinalde alakası bile yok.Açıklarda olabiliyo öyle ama yinede bilgim yok body shop vanilla naomi kahverengi kapak olanı bide lolitayı merak ettim keşke bi parfüm bulsamda kurtulsam artık önerilere açığım yinede:)en iyi parfüm yazınca direk chanel matmazel ,raulp lauren romence,guerlain Lınstant,amor amor,dolce gabbana desire bunlar çıkıyo parfümcüde daha çok kafam karışıyo light blue da çok güzel diyolar ama limon kokuyoBirde çoğu güzel dedikleride babaannemin hacı misi gibi chanel mesela bana öyle geliyo tamam asırın parfümü gibi ama bizlerin yasına gitmez gibi ..
hımm.. naomiyi ben begenmedim ama zevkler tartışılmaz. lolita icin guzel yorumlar olsa da kötü yorumlar da vardı ve o parfüm ağır söyliyim. burda genelde orta yaş bayanlar olduğu icin ağır parfümler onlara normal gelebilir. hypnotic her yerde rakı gibi yapılmak zorunda değil bazı yerlerde guzel yapıolar. durdukca da guzellesio gercekten. ama o da agır ve kış kokusu. vanilla body shop ben de duydum guzel die ama onun acıgı yok sanırım ve o yuzden orjinale para veremem o kadar yani onu body shop magazalarında bulabilirsin ve ben hic gormedim buralarda yok sanırım. light blue evet limonluydu öyle aman aman bi kokusu yoktu. amor amoru da geç herkeste var. ralph laurenler çiçekli çiçekli hosuma gitmiyo. matmazel icin parfümcü adam 40 yas üstü kullanıo dedi onu da gectim bakmadım. chanel chance hoştu klasik bi bayan parfümüydü. ben midnight fantasy kullanıyorum vazgecilmezim. ama lacoste classic armani she falan da hoş beni baymıyorlar. lancome la vie est belle ve miss dior cherie aldım şekerli kokular. flowerbomb çiçekli midemi bulandırdı. collection yanık şeker ve lolita lift portakallı kurabiye kokuları. sexy grafiti meyveli bi koku böle şarabı andırıyo hafiften.. hoş kokular..