Bende dp aliyim ....ne aldigini soyle mutlaka canm ...
kıız daha karar veremeem :) hele sen de kokla beraber düsünürüz olmz mı alırsam soylerim tabii..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dp aliyim ....ne aldigini soyle mutlaka canm ...
kıız daha karar veremeem :) hele sen de kokla beraber düsünürüz olmz mı alırsam soylerim tabii..
Tamam bende yarin gidiyim bi dp yee konusuruzz
Anlasildi uzun bi sure dpde kalicam ben butun koluma bastan asagi surerim artik hahahtamam bekliyorum gerci baya bi koku yazdım hepsini nerene sürdürcen bilmiym bide hemen koklayınca deil de snradan guzellesio..
Anlasildi uzun bi sure dpde kalicam ben butun koluma bastan asagi surerim artik hahahtamam bekliyorum gerci baya bi koku yazdım hepsini nerene sürdürcen bilmiym bide hemen koklayınca deil de snradan guzellesio..
Anlasildi uzun bi sure dpde kalicam ben butun koluma bastan asagi surerim artik hahah
Teyzemin sokaginda :) surdurur teyzeme gecerim eve giderkende hangisini begendiysem alirim :)yakınsa soyle yap zaten 5-6 koku yazdım ya. yarısını bigün diger yarısını baska gün sürdürür cıkar gidersin eve. yada hepsine bakacaksan da cıkar gezersin eve gidersin hemen almıcaz ya :) yada arkadasnla gidersin :) bu arada tommy girl ve naomi yi begenmedim :/
Teyzemin sokaginda :) surdurur teyzeme gecerim eve giderkende hangisini begendiysem alirim :)
Hadi ya ben naomiden umitliydim :))
oo o kadar hızlı davrancam diyosun yani ya ben yıllar once orjinal naomi kullanmıstım guzeldii dp deki iğrençti bebek ıslak mendili gibi pudralı yumuşak bişeydi şekersizdi belki seversin bilmiom tabi ama benim hatrımda kalan bu koku değildi.. neden böyle oldu bilmiyorum.. tommy de çiçeksi gibi kolonyamsı begenmedim onu da.. miss dior cherie de yoktu.. bakamadım.. kokladıgım ve begendigim 5 koku var elimde. en iyisi birini almak yaa..
Ya yarim saat sonra tendeki gercek koku belli oluyomus 1 2 saat kahve icmeye giderim :)
Bu gidisle hic karar veremeyeceksin bence git begendigini al kurtul :)
ya ben evine gidersin bikaç günde karar verrsin sanmıştım :) bide mystical die bi marka var sizin orda var mı? az önce oranın dp den ii oldugunu yazmıs. kafam karıstı. ya alıcam da iste su 5 kokuya bi bakarsın sen de fikrni sölersin
Tamam canim... kesin vardirda ben rastlamadim merak ettim bende
hypnotic poison sensuelle ve lady million hastasıyım orjinalleri var ama çok parfüm sıkan bri olarak günlük kullanabilceiğim açık parfüm istiyorum.hypnotic poisonu çok benzeten açık parfümcü varmı bildiğiniz parfümlerimi değiştirmiyim diyorum:)
tamam. naomiye bugun mysticalden de bakıcam. eger gercekten naomiye benziyosa ordan alcam ya dp deki hic de naomi gibi degildi..
naomi campbell
escada magnetism
miss dior cherie
ck euphoria
britney spears fantasy
ben bunlardan birini alıcam sen coco ya da bakarsın chance gibiymis o da ..
Hic sevmiyorum o parfumu canim bilmiyorum acikcasi :)hypnotic poison sensuelle ve lady million hastasıyım orjinalleri var ama çok parfüm sıkan bri olarak günlük kullanabilceiğim açık parfüm istiyorum.hypnotic poisonu çok benzeten açık parfümcü varmı bildiğiniz parfümlerimi değiştirmiyim diyorum:)
Bende naomi lampicka britney bude calvin obsessiona bakicam oda aradigim seye benziyo
Hic sevmiyorum o parfumu canim bilmiyorum acikcasi :)
Poisoni sevmiyorum sensuele bakmadim..hangisini sevmiyorsun:)şöylede bişey var tabi hypnotic poisonla sensuelle arasında çok fark var ay kararsızım sensuelleye bayılıyorumda keşke aynısının açığı olsa:)