Hava buz gibi cnm ya okuldan direk eve geliyorum bakicam ins :))
ben de bu sefer markaya takıldım yaa bargello ixora sansiro falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava buz gibi cnm ya okuldan direk eve geliyorum bakicam ins :))
ben de bu sefer markaya takıldım yaa bargello ixora sansiro falan
Bende az once geldim eve benimki geliyo diye bi kac bisey aldim parfumu haleddicez artik...
hadi ya neler aldn kız :) izmirde olsan beraber gezer karar verirdik ahah of ya deli olcam sanrıım
Keske ya cok isterdim ins kismet olur bi gun.. krem rengi salas tunik bide kalpli kolye aldim kotondan biraz makyaj fln.. heyecanliyim ya ozlem tavann ahah
Bir esmer olarak havaların iyice soğuduğu şu mevsimde escada magnetism tavsiye ederim canım. Özellikle kis aylarinda esmer tende cok guzel oluyor.
Canim ben hep d&p den kullandım kaliciligi ve fiyati gayet iyiydi ama son zamda 13 tl olan 50 cc 22 olunca bende digerlerini deneyeceğim.evet ona da bakıcam zaten aklımdaki 4 kokudan biri o ama marka takıntısı basladı ixora bargello sansiro hangsi ii acaba illa hepsne gidip denemeli miyim
Canim ben hep d&p den kullandım kaliciligi ve fiyati gayet iyiydi ama son zamda 13 tl olan 50 cc 22 olunca bende digerlerini deneyeceğim.
Kizlarbelki cok sacma bisey sorcam ama vs nin parfumlerini dpde bulabilirmiyim ... ordan bugune kadar pek bisey almadimda bilgim yok hic orayla ilgili
Ya bende victoria s ye yoneldim ahah kirmizi sisesi cok guzel kokuyo yuksek ihtimal onu alcam
dp de yok ama dger bikaç markada vardi. unttm eyfel mi bargello mu ixora mi neydi googleden cikar die dusunuyorum. diğer markalar daha zengin ve güzel öneririm ve güler yuzlu .d vs parfümleri nasıl kokuyor
Cok tesekkurler canim hizir gibi yetistin ahah :)) <3
parfümevi.com'da var. 11.80e açığını alabilirsin oradan.
http://www.parfumevi.com.tr/M433,victoria-s-secret.htm
naomi nerde satılıyor kızlar bi bilginiz varmı sevilde falan yok gözüküyor satışta olan bir parfümmü bunun orjinal yada orjınale en yakın nerde var ordan deniyim? lolita ve naomiyi denicem başka öneriniz varmı vanilyalı yasemın misk içeren olabilir kalıcı baymayan bir koku?
lolita baymayan koku mu? bazı yerlerde ağır ve anason kokuo die duymustum.. ve naomi campbell hangi kokusu? bir sürü kokusu var. ben cat deluxe at night olanı kullandım of unutamadım şekerli bi kokuydu ama bulamıom açığını.. naomi campbell - naomi campbell kokusu var açık olarak ama onu begenmiorum pudralı vanilyamsı ama bebek ıslak mendili ve siyah zeytin gibi bişi kokuyo begenmedim. bu arada parfumevi.com da harbiden her parfumu bulabilirsin