• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlere en cok yakisan parfumler

hadi ya neler aldn kız :) izmirde olsan beraber gezer karar verirdik ahah :D of ya deli olcam sanrıım

Keske ya cok isterdim :D ins kismet olur bi gun.. krem rengi salas tunik bide kalpli kolye aldim kotondan biraz makyaj fln.. heyecanliyim ya ozlem tavann ahah :D

Keske ya cok isterdim :D ins kismet olur bi gun.. krem rengi salas tunik bide kalpli kolye aldim kotondan biraz makyaj fln.. heyecanliyim ya ozlem tavann ahah :D

bak bak :D ben bişi almadım yaa doğal daha çok sever zaten biliyo beni sade olduğumu :) ama şöyle tatlı tatlı koksam fena olmazdı hani :( kafama bi de ixora sansiro ve bargello markaları takıldı oralarda var mı?

alsancaga gidip bi kokuyu hepsinde koklayıp karar vermek lazım aslında. hem onların internet satışı var hem de daha uygun fiyatları :/ 55ml 2 tane 25 tl mesela ve kalem boyları oluo denemelik

Bir esmer olarak havaların iyice soğuduğu şu mevsimde escada magnetism tavsiye ederim canım. Özellikle kis aylarinda esmer tende cok guzel oluyor.

Bir esmer olarak havaların iyice soğuduğu şu mevsimde escada magnetism tavsiye ederim canım. Özellikle kis aylarinda esmer tende cok guzel oluyor.

evet ona da bakıcam zaten aklımdaki 4 kokudan biri o ama marka takıntısı basladı ixora bargello sansiro hangsi ii acaba illa hepsne gidip denemeli miyim

evet ona da bakıcam zaten aklımdaki 4 kokudan biri o ama marka takıntısı basladı ixora bargello sansiro hangsi ii acaba illa hepsne gidip denemeli miyim
Canim ben hep d&p den kullandım kaliciligi ve fiyati gayet iyiydi ama son zamda 13 tl olan 50 cc 22 olunca bende digerlerini deneyeceğim.

Canim ben hep d&p den kullandım kaliciligi ve fiyati gayet iyiydi ama son zamda 13 tl olan 50 cc 22 olunca bende digerlerini deneyeceğim.

bugün baktım bargello yağlıydı ixorada yağ yoktu ve gayet hoştu mesela ixoradaki candy elma şekeri gibi çokk güzeldi ama bargellodaki baydı midemi bulandırdı. ya zaten istediğim 2 önemli koku yoktu wish ve magnetism nasıl olmaz yaa ? ama girmişken midnight fantasy ve flowerbomb aldım. flowerbomb çiçek kokuları midemi bulandırıo ya pişman oldum kardeşime verdim. midnighti her türlü seviyorum zaten onu kullanıyım bidahaki gidişimde ixoradan alıcam.

Ya bende victoria s ye yoneldim ahah :D kirmizi sisesi cok guzel kokuyo yuksek ihtimal onu alcam

Kizlarbelki cok sacma bisey sorcam ama vs nin parfumlerini dpde bulabilirmiyim ... ordan bugune kadar pek bisey almadimda bilgim yok hic orayla ilgili

Kizlarbelki cok sacma bisey sorcam ama vs nin parfumlerini dpde bulabilirmiyim ... ordan bugune kadar pek bisey almadimda bilgim yok hic orayla ilgili

dp de yok ama dger bikaç markada vardi. unttm eyfel mi bargello mu ixora mi neydi googleden cikar die dusunuyorum. diğer markalar daha zengin ve güzel öneririm ve güler yuzlu .d vs parfümleri nasıl kokuyor

dp de yok ama dger bikaç markada vardi. unttm eyfel mi bargello mu ixora mi neydi googleden cikar die dusunuyorum. diğer markalar daha zengin ve güzel öneririm ve güler yuzlu .d vs parfümleri nasıl kokuyor

Sekeriliside var cicegide degisik degisik ama begeniyorum sahsen eger daha almadiysan sende dene

parfümevi.com'da var. 11.80e açığını alabilirsin oradan.

http://www.parfumevi.com.tr/M433,victoria-s-secret.htm
Cok tesekkurler canim hizir gibi yetistin ahah :)) <3

naomi nerde satılıyor kızlar bi bilginiz varmı sevilde falan yok gözüküyor satışta olan bir parfümmü bunun orjinal yada orjınale en yakın nerde var ordan deniyim? lolita ve naomiyi denicem başka öneriniz varmı vanilyalı yasemın misk içeren olabilir kalıcı baymayan bir koku?

naomi nerde satılıyor kızlar bi bilginiz varmı sevilde falan yok gözüküyor satışta olan bir parfümmü bunun orjinal yada orjınale en yakın nerde var ordan deniyim? lolita ve naomiyi denicem başka öneriniz varmı vanilyalı yasemın misk içeren olabilir kalıcı baymayan bir koku?

lolita baymayan koku mu? bazı yerlerde ağır ve anason kokuo die duymustum.. ve naomi campbell hangi kokusu? bir sürü kokusu var. ben cat deluxe at night olanı kullandım of unutamadım şekerli bi kokuydu ama bulamıom açığını.. naomi campbell - naomi campbell kokusu var açık olarak ama onu begenmiorum pudralı vanilyamsı ama bebek ıslak mendili ve siyah zeytin gibi bişi kokuyo begenmedim. bu arada parfumevi.com da harbiden her parfumu bulabilirsin

lolita baymayan koku mu? bazı yerlerde ağır ve anason kokuo die duymustum.. ve naomi campbell hangi kokusu? bir sürü kokusu var. ben cat deluxe at night olanı kullandım of unutamadım şekerli bi kokuydu ama bulamıom açığını.. naomi campbell - naomi campbell kokusu var açık olarak ama onu begenmiorum pudralı vanilyamsı ama bebek ıslak mendili ve siyah zeytin gibi bişi kokuyo begenmedim. bu arada parfumevi.com da harbiden her parfumu bulabilirsin

lolita ve noami hakkında bilgim yok çok önerdikleri için denicem lolita için çok güzel diyolar hypnoticte açıkta rakı kokuyo ama orjinalde alakası bile yok.Açıklarda olabiliyo öyle ama yinede bilgim yok body shop vanilla naomi kahverengi kapak olanı bide lolitayı merak ettim keşke bi parfüm bulsamda kurtulsam artık önerilere açığım yinede:)en iyi parfüm yazınca direk chanel matmazel ,raulp lauren romence,guerlain Lınstant,amor amor,dolce gabbana desire bunlar çıkıyo parfümcüde daha çok kafam karışıyo:( light blue da çok güzel diyolar ama limon kokuyo:(Birde çoğu güzel dedikleride babaannemin hacı misi gibi chanel mesela bana öyle geliyo tamam asırın parfümü gibi ama bizlerin yasına gitmez gibi ..

Son düzenleme:
Back