Hayatim bende sevmiyorum cicek meyve vs oryantal kokular daha cok hosuma gidiyorda dedigim gibi buna ragmen aradigimi bulamadim ama soylediklerini dikkate alacagim tesekkurler :)nasıl kokulardan hoşlanırsın? çiçek, pudramsı, şeker, meyve??
ben de esmerim ve şahsen çiçek kokularını sevmem mesela gucci-envy me, jadore, kenzo-flower vs. ben sevmem hemen de uçar zaten. baharatlı ve oryantal kokular da ağır geliyor mesela hypnotic poison. sanırım genç olduğum için yakıştırmıyorum kendime. ben şekerli, pudralı, çikolatalı kokuları severim. mesela escadanın kokuları şekerli.. escada collection, escada magnetism, chopard wish, britney spears fantasy, lolita lift.. kış için sıcacık şekerli kokular. yaz için de armani she, tommy girl, ck-euphoria, sexy grafitti vs.. :) bu arada ben D&P den kullanıyorum.. kalıcı oluyor.
Hayatim bende sevmiyorum cicek meyve vs oryantal kokular daha cok hosuma gidiyorda dedigim gibi buna ragmen aradigimi bulamadim ama soylediklerini dikkate alacagim tesekkurler :)
Tesadufe bakarmisin benimde sevgilim gelicek ahah :) hayatim hyptonic poison ,dior, victoria s cogu parfumu, avon , chanelchance(fena degil) ,christina aguilera ,dkny ,faln denedim de sanirim yalnis yerlerde aramisim parfumumu.. vanilyali sicak etkileyici veya cikolatali sexy bisey ariyorum
Bazi yorumlardan naomi campell ve lolita lampicka dikatimi cekti onlara bakacagim seninde onerin varsa sevinirim...
Cok zor ya karsi tarafi etkileyen 1. Sey parfum dikkatli olmamiz lazim .. aynen bende o senin istedigini istiyorum gittigi yerlerde o kokuyu alinca direk ben aklina geleyim heheh :) canim profilinden baktiim kadariyla izmirdesin ben istanbuldayim artik burdan halledelim :)) vanilya ve cikolatadan sonra tercih ettigim sekerli olmasi britneyede bakabilirim ...off cok zorrr :)) acaba diyorumki parfumsuz gitsekte kendi kokumuzla daha iyimi olur hahah
Valla haklisin hayatim parfum sart ya :) dp aldigim oluyor ama genelde koku merak ettigimde ykm ye giderim artik ordanda bi yardim aliriz... benimkine daha var haftaya erken olur sanki ama tabi aradigimi bulursam kacirmam :) olurda alirsan soyle banaa mutlaka :))
Canim oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim:)
Europhia britney coco chanele kesin bakicam emin ol :) sekerli parfum fazla sevmedigimden ne yazikki sana pek bisey oneremiyorumumarim aradigini bulursun ..bulamasakta uzulme bizi her helamizle begenmek zorundalar hahah :)
hmmmm tesekkur ederiim bakacagim mutlaka :)cikolata vanilya seviyorsanız dp den L11 i deneye bilirsiniz sözde erkek parfümü ama bayanada çok yakışıyor:)
evet dp düsünüyorum cunku orjinal alma imkanım yok ve bana en yakın ve iyi acık parfumcu dp var. bugun sanırım tommy girl miss dior cherie ve naomi campbell a bakıcam. boylece bu yazdıklarımdan birini alırm artık..Isimiz zorrr offf ya :) soylediklerine bakicam en uygun zamanda ve soylicem sanada :) dp den mi almayi dusunuyosun
bu kodun bayan versiyonu lift. kurabiye vanilya gbi kokuyo. erkek versiyonunun adını bilmiom hiç bakmadım da nasıl bi koku :/cikolata vanilya seviyorsanız dp den L11 i deneye bilirsiniz sözde erkek parfümü ama bayanada çok yakışıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?