• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlere en cok yakisan parfumler

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
118
Herkese selam :) kizlar cok dertliyim parfum yonunden suana kadar denedigim hic bi parfum tamam bu benim dedirtmedi bana :( esmer biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum dikkat ceken, donup baktirdan,biraz sexy, ben burdayim dedirten parfum hngisi ? :))
Dipnot: hyptonic poison demeyin nolur .. birde chanel chance denedim fena degil ama emin degilim

esmer tende baharat ağırlıklı olması lazımki kalıcı olsun.
mesela azzora vısıt vardı önceden şahane tam sizin istedığınız tarzda
dıkkat çeken sexy, hoş bır kokuydu.şu anda Turkıyede yok ama yurt dışından getırebılırsınız.resmini eklıyorum.
:16: $parfüm.png

baharatlı taze, odunsu, aromatık bır parfüm.Afrodızyaktır ayrıca.:)

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim gercekten dikkatimi cekti arastiracagim mutlaka :)

nasıl kokulardan hoşlanırsın? çiçek, pudramsı, şeker, meyve??
ben de esmerim ve şahsen çiçek kokularını sevmem mesela gucci-envy me, jadore, kenzo-flower vs. ben sevmem hemen de uçar zaten. baharatlı ve oryantal kokular da ağır geliyor mesela hypnotic poison. sanırım genç olduğum için yakıştırmıyorum kendime. ben şekerli, pudralı, çikolatalı kokuları severim. mesela escadanın kokuları şekerli.. escada collection, escada magnetism, chopard wish, britney spears fantasy, lolita lift.. kış için sıcacık şekerli kokular. yaz için de armani she, tommy girl, ck-euphoria, sexy grafitti vs.. :) bu arada ben D&P den kullanıyorum.. kalıcı oluyor.

nasıl kokulardan hoşlanırsın? çiçek, pudramsı, şeker, meyve??
ben de esmerim ve şahsen çiçek kokularını sevmem mesela gucci-envy me, jadore, kenzo-flower vs. ben sevmem hemen de uçar zaten. baharatlı ve oryantal kokular da ağır geliyor mesela hypnotic poison. sanırım genç olduğum için yakıştırmıyorum kendime. ben şekerli, pudralı, çikolatalı kokuları severim. mesela escadanın kokuları şekerli.. escada collection, escada magnetism, chopard wish, britney spears fantasy, lolita lift.. kış için sıcacık şekerli kokular. yaz için de armani she, tommy girl, ck-euphoria, sexy grafitti vs.. :) bu arada ben D&P den kullanıyorum.. kalıcı oluyor.
Hayatim bende sevmiyorum cicek meyve vs oryantal kokular daha cok hosuma gidiyorda dedigim gibi buna ragmen aradigimi bulamadim ama soylediklerini dikkate alacagim tesekkurler :)

Bu arada oryantalden kastim cikolatali pudramsi biraz sekerli faln gibi:)

Hayatim bende sevmiyorum cicek meyve vs oryantal kokular daha cok hosuma gidiyorda dedigim gibi buna ragmen aradigimi bulamadim ama soylediklerini dikkate alacagim tesekkurler :)

hangi kokulari deneyip begenmedin acaba canim ? ona gore tavsiye edebilirim belki. bende su siralar ozel bi koku ariyorum da sevglim gelecek ona guzel kokmak istiyorum. bu arada bnm de ozel bi kokum yok zaten daha listedekileri koklamayi bitiremedim ki begeneyim bide birden fazla begendigim koku var degisik kullaniyorm ben :D hani su benim kokum dedigim yok kokumdan taniyamazlar beni

Son düzenleme:
Tesadufe bakarmisin benimde sevgilim gelicek ahah :) hayatim hyptonic poison ,dior, victoria s cogu parfumu, avon , chanelchance(fena degil) ,christina aguilera ,dkny ,faln denedim de sanirim yalnis yerlerde aramisim parfumumu.. vanilyali sicak etkileyici veya cikolatali sexy bisey ariyorum :D
Bazi yorumlardan naomi campell ve lolita lampicka dikatimi cekti onlara bakacagim seninde onerin varsa sevinirim...

Tesadufe bakarmisin benimde sevgilim gelicek ahah :) hayatim hyptonic poison ,dior, victoria s cogu parfumu, avon , chanelchance(fena degil) ,christina aguilera ,dkny ,faln denedim de sanirim yalnis yerlerde aramisim parfumumu.. vanilyali sicak etkileyici veya cikolatali sexy bisey ariyorum :D
Bazi yorumlardan naomi campell ve lolita lampicka dikatimi cekti onlara bakacagim seninde onerin varsa sevinirim...

hadi ya harbi tesadüf. ben dp den alıyorum bu arada 19 yasında esmer biriyim ben de. armani she aldım ama o biraz günlük koku gibi geldi yani ben de böyle sevglime özel bişey sıkmak istiyorum başka parfümüm de yok :/ o denediklerini hic bilmiom valla dkny baktım ama begenmedim. naomi evet güzeldir. lolita lempicka kötü anason gibi diyenler var bakmadım ama lifte baktım portakallı kurabiye gibiydi güzeldi. collection güzel yanık şeker. magnetism şekerli ve kalıcıydı begendim. wish te aynen begendim. britney spears acayip kalıcıydı ve hoştu ve lisede bi kız sırf kokuyu duymus beni buldu parfümün güzelmis dedi :D euphoria daha asil bi kokuydu ama güzeldi begendim onu da. yani şekerli ve tatlı ben bunları denedim. miss dior cherie, tommy girl ü denicem yarın ve bu yazdıklarımdan birini almam lazım :/ off ne sıkıcam ya begensin istiyorm kokum üstüne sinsin o kazagı yıkamasın koklayıp dursun istiyorum :) nasıl koku sever acaba ya :/ seytan diyo gidin beraber alın sonra sık :D

Cok zor ya karsi tarafi etkileyen 1. Sey parfum dikkatli olmamiz lazim .. aynen bende o senin istedigini istiyorum gittigi yerlerde o kokuyu alinca direk ben aklina geleyim heheh :) canim profilinden baktiim kadariyla izmirdesin ben istanbuldayim artik burdan halledelim :)) vanilya ve cikolatadan sonra tercih ettigim sekerli olmasi britneyede bakabilirim ...off cok zorrr :)) acaba diyorumki parfumsuz gitsekte kendi kokumuzla daha iyimi olur hahah:D

Cok zor ya karsi tarafi etkileyen 1. Sey parfum dikkatli olmamiz lazim .. aynen bende o senin istedigini istiyorum gittigi yerlerde o kokuyu alinca direk ben aklina geleyim heheh :) canim profilinden baktiim kadariyla izmirdesin ben istanbuldayim artik burdan halledelim :)) vanilya ve cikolatadan sonra tercih ettigim sekerli olmasi britneyede bakabilirim ...off cok zorrr :)) acaba diyorumki parfumsuz gitsekte kendi kokumuzla daha iyimi olur hahah:D

canım sen nerden alıosn parfumunu ? ya ben sordugumda cikolata vanilya diye genelde chopard wish, lancome hypnose ve lift filan veriolar. tek lift bana vanilyalı kurabiye koksu gibi geliyor. sıcak agır parfumlerin cogunda vanilya var az da olsa. tam tamına cikolata kokusuna ben rastlamadım. :/ cogu sekerliydi. benimki her ne kadar dese ki senin kendi kokunu cekmek istiyorum icime diye yine de bence bizle bütünlesen bi koku olsa guzel olurdu. sahsen ben de ondan tras losyonu veya parfum kokusu yukselince cok hosuma gidio temizlik kokuyor. o da yanında tatlı bi bayan kokusu alsa hosuna gider die düsünüyorm :) bilmiom yaa. haftaya kadar bi halletmek lazım diloshcum :) ne dersin?

Valla haklisin hayatim parfum sart ya :) dp aldigim oluyor ama genelde koku merak ettigimde ykm ye giderim artik ordanda bi yardim aliriz... benimkine daha var haftaya erken olur sanki ama tabi aradigimi bulursam kacirmam :) olurda alirsan soyle banaa mutlaka :))

Valla haklisin hayatim parfum sart ya :) dp aldigim oluyor ama genelde koku merak ettigimde ykm ye giderim artik ordanda bi yardim aliriz... benimkine daha var haftaya erken olur sanki ama tabi aradigimi bulursam kacirmam :) olurda alirsan soyle banaa mutlaka :))

günler çabuk geçio ama yaa zaten karar veremiyorum :/ bak sunlarda kararsız kaldım sen de bi bak bu kokulara istersen

escada magnetism: tatlı, sekerli bi kokuydu
ck euphoria: baharatlı şeker mi desem daha asil bi kokuydu
miss dior cherie: denemedim ama genc kızlara uygun tatlı bi kokuymus.
tommy girl: denemedim bu da ferahmıs cok ovuyolar.
britney spears: bu da sıcacık kalıcı yogun keskin bi seker kokusu.
chopard wish: buda kalıcı yogun bi seker cikolata karısımı gibi biseydi.

hepsi farklı tat uyandıran kokular cok guzeller acaba hangisini alsam? :( bak chance i sevdiysen coco yu da sevebilirsin bu arada..

Canim oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim:)
Europhia britney coco chanele kesin bakicam emin ol :) sekerli parfum fazla sevmedigimden ne yazikki sana pek bisey oneremiyorum :( umarim aradigini bulursun ..bulamasakta uzulme bizi her helamizle begenmek zorundalar hahah :)

Canim oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim:)
Europhia britney coco chanele kesin bakicam emin ol :) sekerli parfum fazla sevmedigimden ne yazikki sana pek bisey oneremiyorum :( umarim aradigini bulursun ..bulamasakta uzulme bizi her helamizle begenmek zorundalar hahah :)

tabi canım zaten o da diyor kendi kokunla gel bisey yapma diyo ama iste ben az da olsa sıkmak istiyorm ki üstüne sinsin :) esmerlere de işte sıcak ağır kokular gidiyo. şeker dediğime bakma her parfüm tatlı kokar ama msela bu magnetism lift britney euphoria ve cogu bayan parfumun alt notasında vanilya oluyo zaten. ha bak az once baktım naomi campbell.. ve orjinalini yıllar once kullanmıstım o da cook guzeldi buram buramdı.. bu yazdıklarıma bak sen. begendigin olursa bana bildirirsin :) ya cünkü sen cicek sevmem diyosun. iste bunlar ne cicek gibi cıvıl cıvıl ne de hypnotic gibi fazla baharatlı.. hepsi cikolata seker vanilyalı seyler. euphoria daha odunsu agac ve cicek agırlıklı ama hissediliyo icindeki vanilya ve misk. bak lancome hypnose da vanilyalı diye sunulan bi parfum.. of ya of :) hangsni alsaaam

Isimiz zorrr offf ya :) soylediklerine bakicam en uygun zamanda ve soylicem sanada :) dp den mi almayi dusunuyosun

cikolata vanilya seviyorsanız dp den L11 i deneye bilirsiniz sözde erkek parfümü ama bayanada çok yakışıyor:)

Isimiz zorrr offf ya :) soylediklerine bakicam en uygun zamanda ve soylicem sanada :) dp den mi almayi dusunuyosun
evet dp düsünüyorum cunku orjinal alma imkanım yok ve bana en yakın ve iyi acık parfumcu dp var. bugun sanırım tommy girl miss dior cherie ve naomi campbell a bakıcam. boylece bu yazdıklarımdan birini alırm artık..
cikolata vanilya seviyorsanız dp den L11 i deneye bilirsiniz sözde erkek parfümü ama bayanada çok yakışıyor:)
bu kodun bayan versiyonu lift. kurabiye vanilya gbi kokuyo. erkek versiyonunun adını bilmiom hiç bakmadım da nasıl bi koku :/

Back