• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EsmergüLüm'ün ÇeyizLeri ;)

Uzun zamandir ceyiz topiklerine girmek istemedigim icin ugramiyordum buralara o yüzden yorumun gec geldi canim kusura bakma..:24:

aldiklarini gülle gülle sevdiginle mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insAllah tatlim...

çatal bıçak takımımız aynı canım, baska renklerde vardı ama pembesi bencede en güzeli, aldıkların hepsi çok hoş, güzel günlerde kullan

Çok teşekkürler canım. Evet farklı renkler vardı ama ben bordo ve pembe arasında gttim geldim kahvaltı takımına uyumlu oluyordu. en son pembeyi tercih ettim :1:

Uzun zamandir ceyiz topiklerine girmek istemedigim icin ugramiyordum buralara o yüzden yorumun gec geldi canim kusura bakma..:24:

aldiklarini gülle gülle sevdiginle mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insAllah tatlim...

Amin canım güzel dileklerin için çokkk saol. hayırdır sende bir sorun filan yoktur umarım...:26:

ayyy ayyyy ayy benim adaşımmmmm topicte mi açarmış,aldıklarıını buraya da mı sergilermiş..nede güzellermiş öleeeee:1:

güle güle kullan tatlım,herşey çok güzel ve sade ..umarım herşeyini gönlüne göre alıp hayırlısıyla bitirirsin inşallah canım benim:16:

ayyy ayyyy ayy benim adaşımmmmm topicte mi açarmış,aldıklarıını buraya da mı sergilermiş..nede güzellermiş öleeeee:1:

güle güle kullan tatlım,herşey çok güzel ve sade ..umarım herşeyini gönlüne göre alıp hayırlısıyla bitirirsin inşallah canım benim:16:

aman allahımmmmm sen buralardamıydın :1: kayboldun sanmıştım :)
canım benim çok teşekkür ederim. ufaktan ufaktan alıveriyorum birşeyler işte kend çapımda :61: amin canım hayırlısı olsun herkes için :34:

Hiç sorma ortada fol yok yumurta yok ben şimdiden 3 tane tuzluk aldım. Her eve geldiğimde elimde birşeyler oluyor. Annem yerlere atıyor kendini:1:

ahh o anneler :) benim annemde kendisinin hoşuna giden bişe oldumu hemen alcak çeyizime. benim hoşuma gidenlerede napcannn bunu derr :19: :17:

aman allahımmmmm sen buralardamıydın :1: kayboldun sanmıştım :)
canım benim çok teşekkür ederim. ufaktan ufaktan alıveriyorum birşeyler işte kend çapımda :61: amin canım hayırlısı olsun herkes için :34:

buralardayımm tabeeee:1:
rica ederimmm.amin canım.al all all.bende tchıbodan waffel makinası almayı düşünüyorum ama karrasızım ya.

canım cok şirin zevkliszeyler secmişsin. bende de kalpli siyah olan nevresimden var cok seviyorum onu

Back
X